Christian Grau

Bilekspert / Livstilsekspert / Foredragsholder / Målrettet

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Christian Grau:

Om Christian Grau:

Christian Grau – kendt fra DR-programmet ”Kender du typen?”, “Vi elsker Biler”, ”Danmarks Skønneste Sommerhus” og ”Verdens Dyreste Hammerslag” – er bil- og livsstilsekspert og motorredaktør på Euroman. Med kæmpe passion og stor viden om sit materiale, har han gjort sig både kendt og anerkendt som studievært og foredragsholder.

Vi har set livstilseksperten i både 2018 og 2019 som vært i tv-serien “Hvem bor her?”, som har kørt i 2 sæsoner. Derudover så vi Graus anmelderroste børnebog “Alfreds Autoalfabet” på hylderne i boghandlerne i 2017.

Ønsker du at booke Christian Grau til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Christian Grau.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christian Grau

Christian Grau har et kæmpe kendskab til og interesse i både biler og mennesker. Christian kender sine segmenter og sit stofområde, og han leverer sine indsigter med en ligefremhed og et sprog, så det aldrig bliver hverken tørt eller for videnskabeligt. Du får rig mulighed for at nikke genkendende til betragtningerne og trække på smilebåndet.

Det bliver uden tvivl både spændende og lidt af en oplevelse med både genkendeligheder og underholdning, når du booker lune og finurlige Christian Grau som foredragsholder. Livstilseksperten er ikke kun fængende og inddragende, men også humoristisk og interessant. Lige nu er Christian Grau aktuel med følgende foredrag: ”Mænd og Biler” og ”Fang tidsånden: Kender du typen?”. Foredraget kan også målrettes til netop jeres firma.

Christian Grau er kendt fra

 • Hvem bor her? (2018-2019), vært
 • Alfreds Autoalfabet (2017), bog
 • Verdens Dyreste Hammerslag (2016), TV2
 • Vi elsker biler (2015), TV2
 • Danmarks Skønneste Sommerhus (2014), DR1
 • Kender du Typen? (2012-2014), DR1
 • Graus Garage, Blog og Podcast Om Biler
 • Mænd og Biler (2009), Trigger Happy
 • Motorredaktør (2000-nu), Euroman

 

Book Christian Grau her

Book et foredrag med Christian Grau ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Christian kan også engageres til et målrettet foredrag skræddersyet til jeres event.

 

Endnu mere om Christian Grau

Christian Grau er både forfatter, journalist, blogger, podcaster, motorredaktør, livsstilsekspert, bilekspert, tv-vært og foredragsholder. Han er især blevet kendt på sin fascination af biler, og det er i kraft af samme, at han i 2015 blev vært på ”Vi elsker biler” på Tv2 sammen med Anders Breinholt.

Før dette har Christian udgivet den hurtigt udsolgte ”Mænd og biler”, haft bloggen ”Graus Garage” og ligeledes opdateret med reportager og artikler om biler i Euroman. Christian har også i 2 år fungeret som livsstilsekspert på ”Kender du Typen?” på DR1, ligesom han i samme periode var vært på ”Danmarks Skønneste Sommerhus” med modeekspert Uffe Buchard og arkitekt Nikoline Dyrup. Senest har Christian også medværet i ”Verdens Dyreste Hammerslag” på TV2.

Foredrag med Christian Grau

 • Biler har alle dage optaget og fascineret mænd. Hvad siger mænd om biler – og i særdeleshed hvad kan en bil sige om en mand? Se, hvad din bil siger om dig, når Christian Grau gennemgår signalværdien på samtlige gængse bilmærker. Og rul med, når Grau tager kørehandskerne på for at hylde de bedste biler, de værste medtrafikanter og andre fænomener fra bilernes verden. Vidste du for eksempel, at Ford er sovs og kartofler, mens alt, hvad der er modent pynter på en BMW?

  Sidst men ikke mindst, får deltagerne mulighed for at dykke ned i deres eget – og naboens – bilmærke og få sandheden om, hvad f.eks. en sølvgrå Peugeot 407 SW, i carporten, egentlig siger om manden i huset. Et underholdende og skarpt foredrag – også for dem der plejer at ”køre” i passagersædet.

 • Underholdende foredrag om dig og de andre danskere. Hvad er det for nogle værdier, der driver os som mennesker og forbrugere. Hvordan kan man afkode dem ved at kigge på folks bolig, deres forbrug og i deres klædeskab? Hør hvordan Christian Grau griber opgaven an i de populære programmer og få humoristisk indblik i en verden fuld af signaler og paradokser. Mon ikke du kan genkende dig selv, din nabo eller veninde?

  Kan også udformes som et mere generelt foredrag, hvor Grau tager pulsen på tidsånden og giver sit bud på, hvorfor vi er her, og hvor vi er på vej hen. Evt. tilpasset specifikke brancher og virksomheder. Varighed 30-60 minutter efter aftale.

 • 50 år - halvdelen af livet tilbage. Man kan enten se det positive i det, at livet først begynder efter 50 år. Man kan også se det negative, at det først er efter 50 år, at man opdager, at man skal leve i nuet og for alvor leve livet. Christian Grau kalder 50 års alderen nu-skal-det-være-alderen.
  Til foredraget 'Gråt hår og smilerynker' vil Grau ændre dit negative syn på 50 års alderen, og i stedet vende det til noget positivt med rejser, dates og hvad der ellers hører til - for vi skal elske grå hår og de smilerynker vi nu har fået.

 • Et fordrag baseret på virksomheder og organisationer, der har med danske forbruger at gøre. Grau sætter spørgsmålstegn ved det at Danmark er et af de mest lykkelige lande i verden, men alligevel møder man sure mennesker på gaden i hverdagen. Graus hovedfokus i foredraget 'Al (af)magt til forbrugerne' er, at få kunderne og forbrugerne i Danmark til at være glade igen, og det gør han ved at bringe hans personlige tanker og overvejelser.

Book Christian Grau

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christian Grau og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.