Send forespørgsel

Christian Grau

Christian Grau – kendt fra DR-programmet ”Kender du typen?”, “Vi elsker Biler”, ”Danmarks Skønneste Sommerhus” og ”Verdens Dyreste Hammerslag” – er bil- og livsstilsekspert og motorredaktør på Euroman. Med kæmpe passion og stor viden om sit materiale, har han gjort sig både kendt og anerkendt som studievært og foredragsholder.

Ønsker du at booke Christian Grau til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Christian Grau.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christian Grau

Christian Grau har et kæmpe kendskab til og interesse i både biler og mennesker. Christian kender sine segmenter og sit stofområde, og han leverer sine indsigter med en ligefremhed og et sprog, så det aldrig bliver hverken videnskabeligt eller nørdet. Du får rig mulighed for at nikke genkendende til betragtningerne og trække på smilebåndet.

Det bliver uden tvivl både spændende og lidt af en oplevelse med både genkendeligheder og underholdning, når du booker lune og finurlige Christian Grau som foredragsholder. Livstilseksperten er ikke kun fængende og inddragende, men også humoristisk og interessant. Lige nu er Christian Grau aktuel med følgende foredrag: ”Mænd og Biler” og ”Fang tidsånden: Kender du typen?”. Foredraget kan også målrettes til netop jeres firma.

Christian Grau er kendt fra

– Verdens Dyreste Hammerslag (2016), TV2

– Vi elsker biler (2015), TV2

– Danmarks Skønneste Sommerhus (2014), DR1

– Kender du Typen? (2012-2014), DR1

– Graus Garage, Blog og Podcast Om Biler

– Mænd og Biler (2009), Trigger Happy

– Motorredaktør (2000-nu), Euroman

 

Book Christian Grau her

Book et foredrag med Christian Grau ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Christian kan også engageres til et målrettet foredrag skræddersyet til jeres event.

 

Endnu mere om Christian Grau

Christian Grau er både forfatter, journalist, blogger, podcaster, motorredaktør, livsstilsekspert, bilekspert, tv-vært og foredragsholder. Han er især blevet kendt på sin fascination af biler, og det er i kraft af samme, at han i 2015 blev vært på ”Vi elsker biler” på Tv2 sammen med Anders Breinholt.

Før dette har Christian udgivet den hurtigt udsolgte ”Mænd og biler”, haft bloggen ”Graus Garage” og ligeledes opdateret med reportager og artikler om biler i Euroman. Christian har også i 2 år fungeret som livsstilsekspert på ”Kender du Typen?” på DR1, ligesom han i samme periode var vært på ”Danmarks Skønneste Sommerhus” med modeekspert Uffe Buchard og arkitekt Nikoline Dyrup. Senest har Christian også medværet i ”Verdens Dyreste Hammerslag” på TV2.