Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel

Book Claus Meyer:

Claus Meyer

Kok l Kogebogsforfatter l Foredragsholder l Målrettet

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel

Book Claus Meyer:

Om Claus Meyer:

Iværksætter, nytænker, madrevolutionær og Danmarks største TV-kok. Claus Meyer, der også både er forfatter og står bag flere store restauranter, holder også foredrag om mad, kvalitet og sundhed.

Ønsker du at booke Claus Meyer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Claus Meyer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Claus Meyer

Claus Meyer har i mere end 30 år, gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur – han har bl.a. været involveret i både Meyers Madhus, Nørrebro Bryghus samt investor i den Michelin-stjernede restaurant NOMA. Som iværksætter og stjernekok, er Claus nok en af de dygtigste madeksperter, man kan få ud til et foredrag om gastronomi. Der er ingen tvivl om, at han kan ”spice” dit madliv op og give det helt nye krydderier.

Claus Meyer står bag flere restauranter, madtiltag og bøger, og er derfor en ideel formidler af de gastronomiske muligheder. Han kan bookes til følgende foredrag: ”Spis igennem – Velsmag, sundhed og sanselighed”, ”Madkultur og livskvalitet” og ”Det Ny Nordiske køkken”. Claus kan også engageres med et personligt foredrag målrettet til jer.

Claus Meyer er kendt fra

  • Meyers Kager, De Bedste Opskrifter (2015), Lindhardt & Ringhof
  • Meyers Bageskole – Alle kan lære at bage (2014), Lindhardt & Ringhof
  • Nyt Nordisk Hverdagsmad Året Rundt (2013),
  • Mad Bag Tremmer (2012), DR1
  • Mad i Norden – Smag på Danmark (2007), DR1
  • Meyers Køkken (1991-1997), DR1

Book Claus Meyer

Du kan booke et foredrag med Claus Meyer gennem Tajmer Booking & Management. Book dit foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Claus kan også målrette foredraget til lige netop jeres firma.

Foredrag med Claus Meyer

  • Betyder det noget for vores sundhed, at vi nyder vores mad? Hvorfor bliver vi federe og federe? Er det den mad, vi spiser, der gør os overvægtige? Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt?

    Claus Meyer udfordrer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr. Foredraget er krydret med humoristiske tilbageblik med fortællinger om fremmede kulturers madlavningsprincipper og stenhårde kendsgerninger, og om hvordan man laver velsmagende mad uden fedt. Tilhørerne får konkret og spontant styrket deres muligheder for flere succesoplevelser i køkkenet.

  • I dette foredrag trækker Claus Meyer en linje fra sin barndom på Lolland, gennem det skelsættende ophold som ung mand i huset i Frankrig og frem til sit liv i dag som madentreprenør og far til tre piger.

    Claus Meyer hudfletter den danske madkultur og den fremherskende sundhedsopfattelse, og viser hvor lidt der skal til for, at vi får en smuk madkultur, vi kan være stolte af at videregive til vores børn. Undervejs giver han et bud på, hvordan vi får enderne til at mødes i køkkenet, når vi har travlt, og hvordan vi bygger bro mellem sundhed og sanselighed. Hør svaret på, om det er vigtigere at spise hummer og trøfler end kartofler og svin, samt hvorfor vi skal have et nyt nordisk køkken.

  • ”Tiden er moden til at skabe et Nyt Nordisk Køkken, der i kraft af sin velsmag og egenart kan måle sig med de største køkkener i verden”. Sådan lyder de første linjer i de nordiske kokkes manifest for et Nyt Nordisk Køkken. Med afsæt i erfaringerne fra afviklingen af Det Nordiske Køkkensymposium (2004), etableringen og udviklingen af den2-stjernede Michelin restaurant Noma (sammen med Rene Redzepi), sit sæde i Nordisk Ministerråds styregruppe (Ny Nordisk Mad programmet) og sin omfattende rådgivningsvirksomhed redegør Claus Meyer for, hvordan samtlige af fødebranchens aktører kan spille en rolle i en vitaliseringsproces, der styrker mangfoldigheden, øger glæden og fremmer værdiskabelsen i samtlige led i kæden fra jord til bord.

     

Book Claus Meyer

Send os en uforpligtende forespørgsel på Claus Meyer og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Claus Meyer og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel