Send forespørgsel

Claus Meyer

Iværksætter, nytænker, madrevolutionær og Danmarks største TV-kok. Claus Meyer, der også både er forfatter og står bag flere store restauranter, holder også foredrag om mad, kvalitet og sundhed.

Ønsker du at booke Claus Meyer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Claus Meyer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Claus Meyer

Claus Meyer har i mere end 30 år, gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur – han har bl.a. været involveret i både Meyers Madhus, Nørrebro Bryghus samt investor i den Michelin-stjernede restaurant NOMA. Som iværksætter og stjernekok, er Claus nok en af de dygtigste madeksperter, man kan få ud til et foredrag om gastronomi. Der er ingen tvivl om, at han kan ”spice” dit madliv op og give det helt nye krydderier.

Claus Meyer står bag flere restauranter, madtiltag og bøger, og er derfor en ideel formidler af de gastronomiske muligheder. Han kan bookes til følgende foredrag: ”Spis igennem – Velsmag, sundhed og sanselighed”, ”Madkultur og livskvalitet” og ”Det Ny Nordiske køkken”. Claus kan også engageres med et personligt foredrag målrettet til jer.

Claus Meyer er kendt fra

  • Meyers Kager, De Bedste Opskrifter (2015), Lindhardt & Ringhof
  • Meyers Bageskole – Alle kan lære at bage (2014), Lindhardt & Ringhof
  • Nyt Nordisk Hverdagsmad Året Rundt (2013),
  • Mad Bag Tremmer (2012), DR1
  • Mad i Norden – Smag på Danmark (2007), DR1
  • Meyers Køkken (1991-1997), DR1

Book Claus Meyer

Du kan booke et foredrag med Claus Meyer gennem Tajmer Booking & Management. Book dit foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Claus kan også målrette foredraget til lige netop jeres firma.