Clazz

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Clazz:

Om Clazz:

Clazz er et populært festband, der kan bookes til ethvert arrangement, hvor der mangler et musikalsk indslag. De sørger for, at alle går glade og dansende hjem.

Ønsker du at booke Clazz til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Clazz.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Clazz

Det århusianske partyband Clazz er en blanding af meget stor musikalitet, kæmpe erfaring og en synlig spilleglæde. Bandet er et af landets absolut mest brugte og erfarne partybands. De kommer helt ud over scenekanten og deres karismatiske forsanger, Otto, styrer publikum med sikker hånd.

Clazz’ glæde smitter af på publikum, der altid går hjem med dansetrætte ben, smil på læben, vuggen i hofterne og en følelse af velvære. Repertoiret består af en skøn blanding af godt og bedre, nyt som ældre materiale af så forskellige kunstnere som Robbie Williams, Bryan Adams, DAD, Queen, James Brown, Blues Brothers og Toto.

Clazz gør små fester store og store fester endnu større!

Bandet spiller både til firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle andre slags arrangementer. De spænder bredt og kan nå ud til ethvert publikum. Få sat gang i festen med Clazz.

Book Clazz

Book en koncert med Clazz ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Clazz

Clazz er en herlig blanding af humor, glæde og virkelig god musik. De kan opleves live, hvor de giver tilbageblik på nogle af de allerbedste klassikere de sidste 20 år, som man bare aldrig bliver træt af at høre. Hør alle de store hits, der har ligget i toppen på den internationale musikscene – nu i en ny og energifyldt indpakning. Ultimativ underholdning og entertainment i topklasse er hvad, der venter, når Clazz træder på scenen og leverer et blandet mix af poppede og rockede hits.

Bandet består af Søren Otto Ottosen, som er forsanger, Jakob Ellerub på bas og kor, Søren Holm Bendtsen på orgel og keyboard, Kristian Nielsen på guitar og kor, Jonas Pfeiffer på bas og René Heebøl Clausen på trommer.

Det århusianske band har siden år 2000 udgivet 2 live albums og en enkelt koncert-dvd.

Videoer med Clazz:

Book Clazz

Send os en uforpligtende forespørgsel på Clazz og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.