Copenhagen Drummers

Entertainment

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Copenhagen Drummers:

Om Copenhagen Drummers:

Copenhagen Drummers er en fænomenalt spillende trommegruppe, der i efteråret 2016 var aktuelle på deres ”ELEMENTS TOUR”, der er efterfølgeren til 2015’s ”Copenhagen Drummers Live in Concert”-tour.

Ønsker du at booke Copenhagen Drummers til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Copenhagen Drummers.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Copenhagen Drummers

En gruppe top-entusiastiske, trommespillende drenge, som udforsker alle facetter af trommespillet! Copenhagen Drummers har spillet mere end 400 shows i ind- og udland, og har i flere omgange været startskuddet på konferencer med landets største virksomheder.

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet. Sammensat med passion og nysgerrighed giver Copenhagen Drummers publikum en oplevelse, der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer. Showet krydres med en energi og entusiasme, der er andre shows overlegne!

Med deres unikke showkonstellationer, lyd, lys og visuelle effekter giver Copenhagen Drummers publikum en unik oplevelse!

– ”Et helt igennem fantastisk show – lækker musik serveret i et humoristisk, flot og imponerende show med masser af overraskende effekter.” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2016)

– ”Dejligt varierende og mega flot trommeshow, der fortryllede og overraskede hele familien.” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2015)

Copenhagen Drummers er kendt fra

– Copenhagen Drummers Live in Concert (2014/2015), tour

– Only Teardrops (2013), DR1, Eurovision Song Contest, vinder feat. Emmelie de Forest

– Only Teardrops (2013), DR1, Dansk Melodi Grand Prix, vinder feat. Emmelie De Forest

– Jeg Er Din (2011), feat. Kasper Nyemann og Jon Nørgaard, #3 på iTunes

– Talent 2010 (2010), DR, vinder

Book Copenhagen Drummers

Book et show med Copenhagen Drummers ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Copenhagen Drummers

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførelse, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker, Copenhagen Drummers blev skabt – et fristed for idéer og skæve inputs til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da de som vindere af ”Talent 2010” introducerede Danmark for trommeshows. De originale idéer med vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!

I 2013 stod de side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie tog de hele verden med storm, da de med sangen ”Only Teardrops” vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

Siden har opmærksomheden omkring Copenhagen Drummers kun intensiveret! De var på deres første live-tour  i 2014-2015, og i efteråret 2016 var det med efterfølgeren ”ELEMENTS TOUR”.

Videoer med Copenhagen Drummers:

Book Copenhagen Drummers

Send os en uforpligtende forespørgsel på Copenhagen Drummers og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.