CPH JAZZ TRIO

Jazz band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book CPH JAZZ TRIO:

Om CPH JAZZ TRIO:

Ønsker du at booke CPH JAZZ TRIO til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på CPH JAZZ TRIO.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke CPH JAZZ TRIO

CPH JAZZ TRIO spiller den rytmisk og harmonisk  raffinerede jazzmusik, hvor inspirationen er hentet fra såvel 50’ernes jazzscene, som den moderne NewYorker-sound. Trioen leverer også spændende originalarrangementer af klassikere fra jazzens standardrepertoire. Musikken er festlig, stemningsfuld og udfordrer også det lyttende publikum, der har øre for denne genres musikalske farvepalet.
Denne prisvindende jazz trio har sans for at skabe en stemning af storbyens puls og appellerer til publikum i alle aldre, der vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. Trioen er egnet til store og små selskaber, hvad end det er bryllup eller firmafest. Desuden har trioen stor erfaring fra jazz-klubber i ind- og udland og vil naturligt kunne bidrage til en mere intim klubatmosfære.

Book CPH JAZZ TRIO

Book CPH JAZZ TRIO ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om CPH JAZZ TRIO

Gruppens sound er inspireret af jazzens giganter som Miles Davis, Grant Green og Herbie Hancock.

Repertoiret består dels af swingende jazzklassikere og dels af funky grooves som kendt fra bl.a. The Meters. Det hele spillet med en bundsolid overbevisning, som giver publikum en cool og opløftet følelse.

De tre medlemmer af trioen mødte hinanden igennem det danske jazzmiljø, hvor de alle har spillet med prominente navne. Det stod hurtigt klart for dem, at de skulle blive en gruppe, da de havde et stærkt fælles afsæt i den amerikanske jazztradition samt et nært venskab, som giver sig til kende i musikken.

Videoer med CPH JAZZ TRIO:

Book CPH JAZZ TRIO

Send os en uforpligtende forespørgsel på CPH JAZZ TRIO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.