Danseorkestret

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Danseorkestret:

Om Danseorkestret:

Danseorkestret elsker god popmusik, elsker at høre det, spille det og skabe det. Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien og bassisten Rasmus Kærså.

Ønsker du at booke Danseorkestret til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Danseorkestret.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Danseorkestret

Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster, kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er der her tale om et danseorkester der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få gang i danseskoene.

Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

– ”Thomas Helmig kan godt se sig lidt nervøst bagover skulderen. Han får nemlig konkurrence til scenekanten i ”I dag er du min”, hvor Danseorkestret overbeviser med højglans-poleret soulpop med tilpas fylde af sprøde guitar-riffs og summende keyboard-figurer.” – Musik.guide.dk, 4 stjerner (2009)

Danseorkestrets største hits

  • Kom Tilbage Nu (1986)
  • Regndans (1986)
  • Satellit (1986)

Book Danseorkestret

Book en koncert med Danseorkestret ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Danseorkestret

Danseorkestret har eksisteret siden 1984 og ”Regndans” blev et stort hit allerede samme år. De udsendte deres debutplade i 1985, som derudover også indeholdt hits som ”Marianne”, ”Satellit” og selvfølgelig ”Kom tilbage nu”. Pladen var en kæmpesucces hos publikum, og ved ”Rock Prisen” i 1985 blev orkestret kåret til ”Årets Nye Navn”. Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem.

Bandets seneste album ”Over Byen Under Himlen” bød på en perlerække af danske sange i en skøn blanding af soul og latin: Første single fra pladen var naturligvis, ”Bamboozled”, som blev flittigt afspillet på radioerne ligesom andet singleudspil ”Du & Mig” i den grad blev et hit.

Københavnerbandet går især mod de muntre raggaerytmer, som de blander med latin- og soulmusik. De har tidligere udgivet flere populære albums: ”Danseorkestret” i 1985, ”Long Distance” i 1987, ”Det Flyvende Tæppe” i 1990, ”Den Store Kærlighed” i 1994, ”Største Hits” i 1996 og ”Spred Vingerne Ud” i 2000.

Book Danseorkestret

Send os en uforpligtende forespørgsel på Danseorkestret og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.