Send forespørgsel

David Guldager

David Guldager er en af landets førende eksperter indenfore digitale trends, teknologi og gadgets. David har i mere end ti år kortlagt fremtiden for danskerne, blandt andet i Go’ Morgen Danmark, hvor han er vært og ekspert. David er aktuel med spændende foredrag om de digitale trends og deres indflydelse på danskerne.

Ønsker du at booke David Guldager til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på David Guldager.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med David Guldager

David Guldager er en underholdende fortæller og foredragsholder, der levende og entusiastisk tager publikum med gennem et univers af nye dimser, overraskende løsninger og fremtidige muligheder. Du vil med et smil bliver ført ind i en verden af de nyeste tendenser, og opleve hvad teknologi gør ved mennesket på både godt og ondt. Du vil blive introduceret til produkter du ikke vidste fandtes, og til robotter der måske vil overtage dit arbejde. Skræddersy foredraget til din virksomhed, så du og dine kolleger kan blive klogere på hvad det næste store bliver.

David Guldager er aktuel med foredragene “Når digitale trends gør en forskel” samt “Danskernes digitale dannelse”.

David Guldager

David Guldager er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, teknologi og ikke mindst gadgets. David har i over et årti kortlagt fremtiden for danskerne i medierne. Han er kendt fra Go’ Morgen Danmark, hvor han i øjeblikket er vært og ekspert.