David Guldager

Foredragsholder I Ekspert

Om David Guldager:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book David Guldager:

Om David Guldager:

David Guldager er en af landets førende eksperter inde for digitale trends, teknologi og gadgets. David har i mange år kortlagt fremtiden for danskerne, blandt andet i Go’ Morgen Danmark, hvor han er vært og ekspert. David er aktuel med spændende foredrag om de digitale trends og deres indflydelse på danskerne.

Ønsker du at booke David Guldager til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på David Guldager.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med David Guldager

David Guldager er en underholdende fortæller og foredragsholder, der levende og entusiastisk tager publikum med gennem et univers af nye dimser, overraskende løsninger og fremtidige muligheder. Du vil med et smil bliver ført ind i en verden af de nyeste tendenser, og opleve hvad teknologi gør ved mennesket på både godt og ondt. Du vil blive introduceret til produkter du ikke vidste fandtes, og til robotter der måske vil overtage dit arbejde. Skræddersy foredraget til din virksomhed, så du og dine kolleger kan blive klogere på hvad det næste store bliver.

David Guldager er aktuel med foredragene “Når digitale trends gør en forskel” samt “Danskernes digitale dannelse”.

David Guldager

David Guldager er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, teknologi og ikke mindst gadgets. David har i over et årti kortlagt fremtiden for danskerne i medierne.

Foredrag med David Guldager

 • Oplev tidens digitale trends og se hvad morgendagen bringer af de de seneste trends inden for teknologi, digitale fremskridt og underlige produkter.

 • Har du tænkt over hvad mobilen og den teknologiske udvikling egentlig gør ved os som mennesker? Lær og forstå mulighederne og bliv bedre til at bruge værktøjerne rigtig i hverdagen i et meget underholdende og lærerigt foredrag.

 • Du er den eneste, som kan gøre dig klar i fremtiden. At have orienteret tiden og være klar til nye forandringer. Den teknologiske udvikling er speedet, og det er derfor vigtigt at man er kritisk overfor de nye ting på markedet.
  I foredraget med David vil du blive klædt på med nogle af de nye teknologiske opfindelser, samt hvordan det kan hjælpe dig i dit arbjedsliv. Du vil blandt andet blive bekendt med digitale trends som blandt andet IoT, pervasive computing, big data, immersive experiences, wearables, robotter, og generelt hvad den kunstige intelligens kan hjælpe dig med fremadrettet i arbejds- og hverdagslivet.

 • Trusselbilledet har ændret sig, men danskerne har endnu ikke opdaget det. David tager jer med på en rejse gennem IT-sikkerhed, så I kan undgå at blive offer for digitale ulovligheder og skabe sikkerhed på nettet. Foredraget bliver præsenteret med et frisk pust og en underholdende facon, på det ellers alvorlige emne. I går fra foredraget med indsigt i- og værktøjer til, hvordan I kan have en sikker færden på nettet og på mobilen.

Book David Guldager

Send os en uforpligtende forespørgsel på David Guldager og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.