David Guldager

David Guldager er en af landets førende eksperter indenfor digitale trends, teknologi og gadgets. David har i mere end ti år kortlagt fremtiden for danskerne, blandt andet i Go' Morgen Danmark, hvor han er vært og ekspert. David er aktuel med spændende foredrag om de digitale trends og deres indflydelse på danskerne.

Foredrag med David Guldager

David er en underholdende fortæller og foredragsholder, der levende og entusiastisk tager publikum med gennem et univers af nye dimser, overraskende løsninger og fremtidige muligheder. Du vil med et smil blive ført ind i en verden af de nyeste tendenser og opleve hvad teknologien gør ved mennesket på både godt og ondt. Du vil blive introduceret til produkter du ikke vidste fandtes, og til robotter, der måske vil overtage dit arbejde. Skræddersy foredraget til din virksomhed, så du og dine kolleger kan blive klogere på hvad det næste store bliver.

David er aktuel med foredragene “Når digitale trends gør en forskel” samt “Danskernes digitale dannelse”.

David Guldager

David er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, teknologi og ikke mindst gadgets. Han har i over et årti kortlagt fremtiden for danskerne i medierne. Han er kendt fra Go’ morgen DK, hvor han i øjeblikket både er vært og ekspert.