De Græd

Jazz I Lounge

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book De Græd:

Om De Græd:

Book et anerkendt og talentfuldt jazzband, De Græd, som også kan opleves til flere små og store koncerter og arrangementer i hele landet.

Ønsker du at booke De Græd til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på De Græd.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke De Græd

Mangler du et professionelt og originalt orkester med stor erfaring? Så er De Græd en oplagt mulighed, da de har optrådt på både store og små scener i hele landet. Med et repertoire fuld af de bedste klassikere og de mest populære jazznumre, er alle i publikum sikret en fænomenal oplevelse.

De Græd er en københavnsk kvintet, der underholder med et romantisk og humoristisk show. Musikken er stemningsskabende og kommer omkring stille, morsomme og dansable sange fra populærmusikkens repertoire. Besætningen består af sang, akustisk guitar og kontrabas, hvilket giver en behagelig og original akustisk sound, der smager af jazz, bossa nova og pop.

De Græd spiller til alle slags arrangementer, det være sig intime middage, bryllupper, fester, receptioner og kongresser. De består som udgangspunkt af en kontrabassist, en trompetist, en akustisk guitarist, en cajonist og en sanger. Men gruppen kan også bookes som trio eller kvartet efter ønske.

– ”Nougat for øregangen. Meget blød og lækker lyd, der kærligt og rytmisk kærtegner trommehinden.” – lytter via iTunes, 4 stjerner

De Græds største hits

– Undentäg (2010)

– Just The Two Of Us (2010)

– So Lonely (2010)

– It’s Probably Me (2010)

– Things I Do For You (2010)

– Change Partners (2010)

Book De Græd

Book en koncert med De Græd ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om De Græd

De Græd har spillet utallige shows siden kvintettens dannelse i 1998. Samme år blev bandet opdaget af Bent Fabricius-Bjerre, der efterfølgende inviterede kvintetten med på hans første Danmarks-turné nogensinde.

Bandet har optrådt for en masse forskellige slags publikum til vidt forskellige arrangementer – listen tæller alt lige fra LO Kulturpris, Modemessen i Øksnehallen, Amalienborg, Skanderborg Festivalen, Langelands Festivalen, Tivolis Koncertsal og mange, mange flere.

De Græd består af Jesper Stilgren, David Springborg, Niels Ovesen, Anders Pedersen og Carsten Andersen.

Book De Græd

Send os en uforpligtende forespørgsel på De Græd og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.