Dennis Knudsen

Stylist l Frisør l Make-up artist l Forfatter l Foredragsholder

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Dennis Knudsen:

Om Dennis Knudsen:

Danmarks egen stjernestylist, Dennis Knudsen, har med egen salon og 30 års erfaring som stylist, frisør og make-up artist, slået sit navn fast en af landets helt store iværksættere og modeikoner.

Ønsker du at booke Dennis Knudsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Dennis Knudsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Dennis Knudsen

Med sin imponerende karriere i bagagen, har Dennis om nogen styr på, hvad der fungerer og hvad der ikke gør inden for styling, make-up og hårpleje. Dennis er et kæmpe internationalt ikon med masser af erfaring, som du nu også har mulighed for at booke til et firmaarrangement.

Med Dennis som foredragsholder, bliver det en underholdende og inspirerende oplevelse med nye tips og tricks. Dennis’ foredrag er som udgangspunkt et stylingshow, enten et aften- eller dagsshow, med masser af professionelle skønhedstips, krydret med anekdoter fra Dennis’ lange karriere i skønhedsbranchen og et godt grin. Book et ”Stylingshow” med Dennis Knudsen og kom hjem med lidt ekstra indspark til både styling, hårpleje og make-up.

Dennis Knudsen er kendt fra:

 • Stille Hjerte (2014), Chefsminkør
 • Jeg Dør Kun Én Gang (2013), Turbulenz
 • En Kongelig Affære (2012), Make-up supervisor
 • Marie Krøyer (2012), chefsminkør
 • Den Ultimative Guide Til Skønhed (2011), Gyldendal
 • Dennis Knudsen, produktserie

Book Dennis Knudsen

Book et foredrag med Dennis Knudsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Dennis Knudsen

Dennis Knudsen startede i 1980’erne i lære som frisør og har efterhånden arbejdet sig op som stylist på en stor bunke film og serier samt som selvstændig med egen salon og produktserie. Med alle slags kunder på CV’et – lige fra Sanne Salomonsen og Ghita Nørby til Penélope Cruz og Nicole Kidman – er han på alle måder landets nok dygtigste og mest succesfulde stylist.

I 2013 udkom Dennis Knudsens selvbiografi. “Jeg dør kun en gang” er den ærlige og selvafslørende beretning om frisøren og makeupartisten Dennis Knudsen. Trods sit glamourøse liv udadtil er han stærkt præget af opvæksten i en arbejderfamilie og smertefulde oplevelser med alkoholisme, incest og voldtægtsforsøg.

Fra at frisere Barbiedukker til at arbejde med danske og internationale superstjerner som Ghita Nørby, Susse Wold, Sanne Salomonsen, Penélope Cruz, Kirsten Dunst, Nicole Kidman og Meryl Streep. Fra røde løbere til sorte huller og på grænsen til selvmord. Fra at boltre sig i kvinder til at afprøve sig som transseksuel og trækkerdreng og ende med at være til mænd og forsøge at blive far med fem forskellige kvinder. I bogen fortæller han alt.

Foredrag med Dennis Knudsen

 • Dennis Knudsen har som frisør, stylist og make-up artist, gennem de sidste 25 år arbejdet med de fleste danske celebrities og flere gange i udlandet med masser af internationale stjerner. Det har dog ikke gjort at han har mistet jordforbindelsen og Dennis Knudsen holder stadig fast i de danske rødder.

  Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis vil demonstrere hvordan man på en enkel og ligetil måde og med få remedier kan få et flot hverdags look eller et forrygende fest look. Du vil undervejs trække på smilebåndet, få lyst til at skifte indholdet i din toilettaske ud, blive inspireret og måske blive lidt klogere.

  Dagen eller aftenen kan skræddersys individuelt til den enkelte virksomhed, alt efter virksomhedens størrelse og behov. Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes kan der være salg af Dennis Knudsen Hair Care produkter samt kosmetikserien INK by Dennis Knudsen.

Book Dennis Knudsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Dennis Knudsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.