Die Herren

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Die Herren:

Om Die Herren:

Er du til U2´s musik? Kan du lide en rockkoncert med intensitet, nerve, nærvær og humor? Med et super sammenspillet og råsvingende orkester, der har spillet sammen siden 1991? Så er svaret: Die Herren!

Ønsker du at booke Die Herren til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Die Herren.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Die Herren

Med ”U2s BEST” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2 ́s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sigvelkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjemmed en oplevelse afoverraskelse og energi.Man overraskes over hvor intense og nærværende U2 ́s sange bliver i Die Herrens fortolkninger.Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I ́m Looking For,Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker såfremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST.

Book Die Herren

Book en koncert med Die Herren ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Die Herren

Die Herren har turneret hele Danmark med U2 ́s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mereend 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2 ́s musik fungerer live.Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge.Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder.På festivaler, i koncerthuse, spillesteder (store som små), i kirker og telte, på uddannelsessteder, barerog plejecentre – både udendørs og indendørs.Die Herren har optrådt for koncert- og festivalgæster, virksomheder, foreninger, udsendte soldater ogveteraner, kirkegængere, konfirmander, gymnasieelever, pensionister og private og mange, mangeflere.U2 ́s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden!

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud påselv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker.Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå udtil “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig delaf koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.

Bandet består af: Lord Nilsson på trommer, Topp på bas, Haeggen på guitar og Mono på vokal

Videoer med Die Herren:

Book Die Herren

Send os en uforpligtende forespørgsel på Die Herren og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.