DJ:N:DRUMS

DJ

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book DJ:N:DRUMS:

Om DJ:N:DRUMS:

DJ:N:DRUMS er en gruppe med masser af musikalitet og talent. Har du ikke oplevet dem live, så er du helt klart gået glip af noget!

Ønsker du at booke DJ:N:DRUMS til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på DJ:N:DRUMS.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke DJ:N:DRUMS

DJ’s, der spiller både lounge-, jazz- og partymusik. Bevæbnet med en DJ pult og et elektronisk trommesæt sætter DJ:N:DRUMS nye standarder for den traditionelle DJ. Det er tydeligt, at de unge og velklædte fyre har mange års erfaring inden for musikken. Det kræver nemlig en helt eminent timing at kombinere DJ med live-musik.

Med et enormt repertoire fra 60’erne og frem, er der garanti for, at dansegulvet bliver trampet skævt, når drengene sætter gang i festen med hit på hit på hit. De elektroniske trommer giver DJ-pulten mere liv og det vil føles som en meget mere nærværende liveoplevelse, da kombinationen af disse to elementer både giver masser af energi til festen og en fantastisk stemning.

DJ:N:DRUMS medbringer selv topprofessionelt udstyr, der også inkluderer lyd og lys, så du får en helt gennemført oplevelse med de dygtige drenge. De kan også engageres med en saxofonist, der yderligere hæver niveauet og gør musikoplevelsen helt fænomenal.

Book DJ:N:DRUMS – eller evt. også med saxofon og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse for både øjne og ører.

Book DJ:N:DRUMS

Book en koncert med DJ:N:DRUMS ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Drengene kan også engageres i selskab med en saxofonist.

Endnu mere om DJ:N:DRUMS

Erfaring, spilleglæde og passion for den gode musik er det, der kendetegner gruppen. De tager publikum gennem de største hits fra musikhistorien og bringer dem dermed på en tidsrejse, hvor de kan høre den bedste musik fra 5 årtier. Dertil bliver oplevelsen opløftet af de yderst fantastiske trommer, der giver festen et ekstra niveau. Koncerten kan gøres endnu mere intens med en live saxofon, der forener DJ-mix og liveband-oplevelsen i en helt ny og unik konstellation.

Mangler du et velklædt, velspillende og vanvittigt eksklusivt musikalsk indslag? Så er DJ:N:DRUMS svaret. Giv dit publikum et band, der både får dem på dansegulvet, men også skaber fælles, skøn stemning med store hits i nye fortolkninger.

Book DJ:N:DRUMS

Send os en uforpligtende forespørgsel på DJ:N:DRUMS og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.