Dodo & The Dodos

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Dodo & The Dodos:

Om Dodo & The Dodos:

Dodo & The Dodos har siden 1986 været kendt for deres danske poprockede sange, som hele Danmark har taget til sig. I 2015 udgav de deres seneste album ”Upgrade”. Derudover er de et aktivt liveband, der kan opleves til flere store arrangementer i hele landet.

Ønsker du at booke Dodo & The Dodos til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Dodo & The Dodos.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos’ sange er blevet folkeeje. Med bagagen fyldt op med energi og spilleglæde, giver de altid deres publikum et brag af en koncertoplevelse, der – på tværs af generationer – vækker minder, fest og fællessang!

Repertoiret er bandets egne evergreens, der til stadighed er blandt de mest afspillede på de danske radiostationer. Disse bliver præsenteret med den charmerende indlevelse, energi og overbevisning, der altid har kendetegnet Dodo & The Dodos.

Det er 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, men de giver stadig hvad de har – på store og små scener. Bandets koncerter byder altid på deres velkendte danske sange, der appellerer til alle aldersgrupper.

– ”Dodo & The Dodos var én af de bedste koncert oplevelser jeg længe har oplevet. Alle aldre var præsenteret, bandet var så FANTASTISK og Dodo sang nærmest bedre live end på pladen. Kan ikke understrege nok hvor sej en koncert dette var. […] ” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2016)

– ”Super fed oplevelse! De spillede ALLE de gode gamle på en ny lækker og meget nærværende måde.” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2016)

Dodo & The Dodos’ største hits

– Lev Livet Nu (1992)

– Pigen med det røde hår (1990)

– Vi gør det vi ka’ li’ (1990)

– Sømand af verden (1988)

– Vågner i natten (1987)

– Gi mig hvad du har (1987)

Book Dodo & The Dodos

Book en koncert med Dodo & The Dodos ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Dodo & The Dodos

Den populære popgruppe blev dannet i 1986, hvor de kort efter udgav deres første album ”Dodo & The Dodos”, der indeholdte store hits som både ”Vågner i Natten” og ”Gi mig hvad du har”. Nu – 8 udgivelser og over 1,5 millioner solgte albums efter – er gruppen stadig et eminent og meget aktivt liveband, der kan ruske op i stemningen og forene alle aldersgrupper med deres vidunderlige hits.

Dodo & The Dodos består af Dodo Gad som solist og kor, Steen Christiansen på guitar og keyboard, Anders Valbro på guitar, Jens Rud på guitar og som solist/kor og Lars Thorup på trommer.

Videoer med Dodo & The Dodos:

Det siger de om Dodo & The Dodos:

 • .

  "De spillede fantastisk og ramte plet i forhold til publikum. "

  Inox
 • .

  "Vi havde en forrygende dag og fest – og jeg må tilstå at Dodo & The Dodos havde en stor andel i succesen. "

  Inox

Book Dodo & The Dodos

Send os en uforpligtende forespørgsel på Dodo & The Dodos og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.