Elvis – Mike Andersen

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Elvis – Mike Andersen:

Om Elvis – Mike Andersen:

Han er Europas bedste og mest anerkendte Elvis-imitator, Mike Andersen! Han har over 20 års erfaring i Danmark og i udlandet, og kan også bookes til dit arrangement.

Ønsker du at booke Elvis – Mike Andersen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Elvis – Mike Andersen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Elvis – Mike Andersen

Multikunstner og ægte, levende Elvis-kopi! Mike Andersen har i mere end 20 år spredt glæde, varme og begejstring med sin nærværende og helt igennem gennemførte optræden som Elvis. Med alle de store Elvis-hits, kan Mike engageres til – sammen med jer – at hylde den store rocklegende.

Mike Andersen har både dansk og international succes, fordi han på mest overbevisende facon genopliver The King of Rock ’n’ Roll. Og The King Will Rock You! Mike vil sørge for at jeres aften bliver helt fantastisk og uforglemmelig, og du er sikret et festligt, vittigt, selvironisk, og musikalsk show i topklasse.

Mike Andersen er kendt som “The Voice Of Elvis”. De bedste Elvis hits, der har været gennem tiden, synges live. Oplev 45 min. nonstop ren indsprøjtning af Rock `N´ Roll. Showet kan også bookes som et one-man show med de top professionelle dansere The Show Girls. Al nødvendig lyd og lys leveres på jeres festaften.

”Mike has one of the finest voices, since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that I have ever worked with.” – Shaun Nielsen, korsanger og bandmedlem for den originale Elvis.

Book Elvis – Mike Andersen

Book en koncert med Elvis i form at Mike Andersen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Elvis – Mike Andersen

Mike Andersen blev kendt af den brede, danske befolkning, da han deltog i ”Scenen Er Din” på TV2 i 2005, hvor han kom på 2. pladsen. Siden har han bl.a. deltaget i ”Stjerneskud” på TV3, ”DM i Rock ’n’ Roll” og DR1s ”Det nye Talkshow”. Dertil har han været i blade og programmer både herhjemme, men også i udlandet, hvor han ligeledes roses for at være en noget nær perfekt Elvis-kopi.

Mike har underholdt og optrådt for mange mennesker, og listen tæller bl.a. udenlandske præsidenter, ambassadører, amerikanske skuespillere, TV-stationer og kongelige.

Book Elvis – Mike Andersen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Elvis – Mike Andersen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.