Send forespørgsel

Eskild Ebbesen

Olympisk guldvinder og et kæmpe sportsikon, der har repræsenteret de rød-hvide farver rundt om i hele verden. Den seje fighter, Eskild Ebbesen, er også foredragsholder og forfatter til ”Tænk som en vinder”, der fortæller om at nå sine mål, samarbejde og motivation.

Ønsker du at booke Eskild Ebbesen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Eskild Ebbesen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiolog og har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Der er ingen tvivl om, at han både har en godt fyldt teori-rygsæk på i forhold til sundhed og at nå sine mål, men at han også i kraft af at være Olympisk guldvinder i roning ved, hvordan man omsætter sin viden til praksis.

Eskild en efterspurgt foredragsholder, fordi han selv har prøvet at være igennem de hårde tider og det krævende arbejde for at nå sine mål. I sine foredrag giver han videre af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres målsætninger. Han er lige nu aktuel med foredragene: ”Verdensmester i samarbejde”, ”Motivation til den sunde livsstil” og ”Vejen til at blive en vinder”. Eskild kan også engageres på engelsk.

Eskild Ebbesen er kendt fra:

  • Tænk som en vinder (2014), Politikens Forlag
  • OL-guld (1996, 2004 og 2008)
  • VM-guld (6 gange mellem 1994-2003)
  • Guldfireren

Book Eskild Ebbesen

Book et foredrag med Eskild Ebbesen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Han kan også bookes på engelsk.

Endnu mere om Eskild Ebbesen

På Guldfireren har Eskild som eneste faste mand frem til 2008 vundet OL guld 3 gange, OL-bronze I 2000 og 6 gange VM-guld. Det er på baggrund af disse erfaringer og oplevelser, at Eskild Ebbesen har skrevet bogen ”Tænk som en vinder” i 2014, der i 2016 efterfølges af ”Træn som en vinder”.

Gennem årene er det blevet til mange priser bl.a. vinder af ”Årets Sportsnavn” 1998, 2004, BT´s Guld 2004 sammen med “Guldfireren”, samt ”Årets Idrætsprofil” 2004 og IOC´s ”Fair play pris” 2005.

Efter at have trukket sig tilbage fra Guldfireren efter OL i Athen for at give mere plads til familien og sin virksomhed, satte Eskild Ebbesen sig igen i “Guldfireren” og i august 2008 lykkedes det ham som 36-årig at tage sin 3. OL-guldmedalje ved OL i Beijing – en imponerende og skelsættende sportslig præstation.