Everybody’s Talking

Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Everybody’s Talking:

Om Everybody’s Talking:

En helt fantastisk bandkonstellation, der fortolker rock og pop og blander det med sine egne lækre numre. Everybody’s Talking var også at opleve på turné i foråret 2016.

Ønsker du at booke Everybody’s Talking til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Everybody’s Talking.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Everybody’s Talking

Musikalitet af høj klasse. Trioen består af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl, der har optrådt rundt i hele landet, hvor de har spillet for udsolgte spillesteder og er blevet modtaget af en kæmpe applaus fra et begejstret publikum. Trioen bygger sine optrædener på fremragende sange, stort musikalsk talent og en spilleglæde, der når op under loftet.

De 3 drenge har alle en del erfaring på den danske musikscene, hvor de som trio har udgivet fire albums (heraf solgte det ene guld). Publikum vil få en unik og ægte oplevelse og vil i dén grad blive forkælet med nye fortolkninger af ældre musik. Alle de bedste rock- og popnumre vil blive splittet ad og sat sammen på helt nye musikalske måder. En fænomenal oplevelse venter!

Stilistisk spænder Everybody’s Talkings repertoire over et bredt spektre af country, blues, pop, rock og jazz.

Everybody’s Talkings største hits

– Lay Down Sally (2010)

– Best Of My Life (2010)

– Everybody’s Talking (2007)

– Garden Party (2007)

– Find The Coast Of Freedom (2007)

– A Little Respect (2007)

 

Book Everybody’s Talking

Book en koncert med Everybody’s Talking ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Everybody’s Talking

Med Everybody’s Talking kan man opleve hele Danmarks store blues-guitarist, Billy Cross, i fantastisk selskab med Zididada-sangeren Jimmy Colding og guitaristen Lars Maasbøl. Billy Cross er oprindeligt fra Amerika, men efter han kom til Danmark har den danske musikscene taget så varmt imod ham, at han er blevet en af landets helt store blues-kunstnere.

Sammen udgør de 3 herrer en fantastisk trio, der kan live op i festen og levere både gamle kendte klassikere og egne selvproducerede numre. Gruppen har udgivet 4 albums: ”Everybody’s Talking” i 2007, ”Talk of The Town” i 2007, ”Louisiana” i 2008 og senest ”Now We’re Talking” i 2010.

Book Everybody’s Talking

Send os en uforpligtende forespørgsel på Everybody’s Talking og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.