Festmaskinen

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Festmaskinen:

Om Festmaskinen:

Når først Festmaskinen er startet, er den ikke til at stoppe! Aftenen går alt for hurtigt, når der først er kommet fuld drøn på et af Danmarks bedste livebands.

Ønsker du at booke Festmaskinen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Festmaskinen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Festmaskinen

Festmaskinen er et af landets mest anerkendte backingbands. Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhver solist.
Orkesteret er med sine 15 år på bagen og sit samspil med landets største solister – der favner navne i spændet fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay – et af landets mest veletablerede backingbands. Og artisterne elsker at spille med dem.

Festmaskinen har en unik evne til, med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, at skabe en synlig og hørbar kemi mellem
artist og band. En energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum. Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner. At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe ”The Rusty Trombones” turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.

Book Festmaskinen

Book en koncert ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Videoer med Festmaskinen:

Book Festmaskinen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Festmaskinen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.