Send forespørgsel

Festmaskinen


Når først Festmaskinen er startet, er den ikke til at stoppe! Aftenen går alt for hurtigt, når der først er kommet fuld drøn på et af Danmarks bedste livebands.

Ønsker du at booke Festmaskinen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Festmaskinen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Festmaskinen

Festmaskinen er en utrættelig og velsmurt partymaskine, der kan opleves i op til flere udgaver: med fem, syv eller ni veloplagte musikere på scenen. Med eller uden korpiger og hornsektion. Hvis du er mere til det klassiske, kan du også høre bandet med strygekvartet under middagen.

Er du fuldstændig vild med bigbandgenren, stiller bandet gerne op med en udvidet blæsersektion og en velsyngende solist til at croone sig igennem et repertoire af swingklassikere og Sinatra hits. Bandet spiller med samtlige af landets største artister og jævnligt til de største firmaevents i landet.

Uanset hvilken version du vælger, får du toptunet underholdning af Danmarks p.t. mest velklædte, velspillende og veloplagte orkester. Og måske også det mest charmerende? Deres navn skal tages meget bogstavligt, for tilsammen er bandets medlemmer en energisk, farvestrålende sammensætning, der er klar til at blæse taget af med deres sublime spil, musikalitet og glæde.

Festmaskinen underholder med flere af de store hits fra de sidste 50 år.

Book Festmaskinen

Book en koncert ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Festmaskinen

Festmaskinen er et verdensklasseband af international karakter. De sikrer en fest med numre, som man ikke kan lade være med at danse til eller synge med på. På tidsrejsen gennem musikkens højdepunkter, når maskinen hele 50 år tilbage og opsummerer de største milepæle, der er værd at mindes inden for musik.

Festmaskinen blev til i 2003 og har derved over 10 års erfaring som et af landets bedste partybands. De har spillet med adskillige store danske artister, som f.eks. Alphabeat, Annette Heick, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Hej Matematik, Infernal, Burhan G., Anders Blichfeldt, Henning Stærk, Jimmy Jørgensen, Jokeren, Johnny Logan, Lis Sørensen, Marie Carmen Koppel, Martin Brygman, Medina, Master Fatman, Nik & Jay, Outlandish, Peter Belli, Rasmus Seebach, Rugsted & Kreutzfeldt, Sanne Salomonsen, Søs Fenger og mange flere.