FestOrkestret

Live band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book FestOrkestret:

Om FestOrkestret:

FestOrkestret har slået sig fast som et af landets absolut bedste livebands med et repertoire, der er helt i topklasse. Bandet er kendt for at blande ørehængere på en overraskende og spændende måde, så sangene får en helt ny energi og et nyt liv.
Med både en kvindelig- og en mandlig forsanger spiller FestOrkestret en meget varieret vifte af sange i alle genre, fra soul og disko til 80ér klassikere og de nyeste pophits.

FestOrkestret kan spille til alle slags arrangementer, fra festivaller til firmafester og bryllupper. Uanset hvilken fest du skal holde får publikum altid den fulde koncertoplevelse.

Inden festen, får du og gæsterne muligheden for at ønske en håndfuld sange fra bandets online sangliste. Ud fra jeres ønsker skabes den perfekte sætliste. På den måde sikres du og gæsterne den bedst tænkelige aften.

Ønsker du at booke FestOrkestret til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på FestOrkestret.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke FestOrkestret

Hvis du ønsker en fest med et fyldt dansegulv, så er FestOrkestret det helt rigtige valg. Fest Orkestret har stor lyd og et kæmpe repertoire, der rummer mere end 100 klassiske og nye hits, både af danske og internationale artister.
Bandet har stor erfaring indenfor firma-, privat- og byfester, og du har også mulighed for at invitere en etableret stjerne med på scenen, som et “musikalsk prik over i’et”.

FestOrkestret kan lave medleys og mock-ups fra en bestemt genre, kunstner eller tidsperiode, præcis som en DJ ville. Det betyder at du og dine gæster kan nyde færre pauser i musikken og et konstant fyldt dansegulv.

Bandet har spillet med nogle af Danmarks mest populære bands og solister, bl.a.: Burhan G, TV2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, Medina, Lis Sørensen, Shaka Loveless, Aura Dione, Sanne Salomonsen, Infernal, Barbara Moleko, Back to Back, Peter AG, Rasmus Bjerg, Nabiha, Wafande, Esther Brohus, Zididada, Ida Corr, Søs Fenger, Sorten Muld, Kaya Brüel, Annette Heick, Rasmus Walter, James Sampson, Klüvers bigband, Aarhus Jazz Orchestra m.f.

FestOrkestret består af:

Thora W. Kruse: Vokal
Steffen Addington: Guitar og vokal
Tommy Nissen: Trommer
Anders Fromberg: Bas

Book FestOrkestret her

Du kan hyre FestOrkestret ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Videoer med FestOrkestret:

Book FestOrkestret

Send os en uforpligtende forespørgsel på FestOrkestret og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.