Freak Out

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Freak Out:

Om Freak Out:

Få et musikalsk tilbageblik på de sidste 40 år med et exceptionelt sceneshow og underholdende orkester. It’s time to Freak Out!

Ønsker du at booke Freak Out til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Freak Out.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Freak Out

Tag to smukke piger, der både kan synge og danse, og tilsæt fem supertjekkede og rutinerede musikere, så har du Freak Out. Freak Out tager de fede hits fra 70’erne og frem til i dag og sætter dem sammen i et forrygende repertoire, som ingen kan sidde stille til. ”Lady Marmelade”, ”Blame It On The Boogie”, ”Kom Tilbage Nu”, ”Murder On The Dancefloor” og de helt nye hits, der spilles i radioen, får en kærlig behandling af Freak Out.

Bandet har spillet en lang række koncerter på spillesteder og til fester rundt om i landet. Blandingen af de store hits fra 70’erne og frem til i dag, gør bandet til det perfekte festband; der er noget for enhver, og alle bliver grebet af den intense stemning, som det entusiastiske og energifyldte band leverer.

Bandet har spillet mere end 200 koncerter i hele landet, der tæller både de små og store selskaber. De har især fået ros for den gennemførte oplevelse, de som band leverer samt for et helt unikt, professionelt show, hvor der er styr på detaljerne.

Freak Out er ikke blot et band, men et show med stort S; lydmand, lysanlæg, røgmaskine og syv feststemte bandmedlemmer. Desuden kan showet udvides med dinner musik og diskotek.

Book Freak Out

Book en koncert med Freak Out ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Freak Out

Freak Out blev dannet i år 2000, og siden den dag har de givet den gas til både store og små, private og offentlige arrangementer. Bandet kommer gennem alle de fede klassikere, som man aldrig bliver træt af. Hør bl.a. alt lige fra ”Stayin’ Alive” med Bee Gees og ”I Wanna Dance With Somebody” af Whitney Houston til ”Told You So” af Christopher og ”Drunk In The Morning” med Lukas Graham. Freak Out rammer bredt, og der vil helt klart være musik for alle blandt deres repertoire.

Bandet består af Sanne Bach Rasmussen og Nanamarie Reimer på vokal, Jakob Walbum på trommer, Willy Larsen på guitar, Troels Hertz på bas og Frederik Nannestad, keys.

Videoer med Freak Out:

Book Freak Out

Send os en uforpligtende forespørgsel på Freak Out og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.