Hanne Boel

Sanger I Solist I Koncertnavn

Om Hanne Boel:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Hanne Boel:

Om Hanne Boel:

Hanne Boel er en anerkendt og meget aktiv producerende jazzmusiker, som mange danskere har kunnet synge med på i løbet af de sidste årtier. Hun har udgivet et hav af albums og senest været at opleve på turné i 2013.

Ønsker du at booke Hanne Boel til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hanne Boel.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hanne Boel

Med sin erfaring, sin fine sans for fortolkning, og med sin karakterfulde stemme forstår sangerinden Hanne Boel i dén grad at skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke.

Hun går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men ny-fortolker fortid og kombinerer udvalget med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning. Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.

Oplev en magisk koncert med Hanne Boel!

Hanne Boels største hits

– I Wanna Make Love To You (1990)

– Light In Your Heart (1990)

– Don’t Know Much About Love (1988)

– Black Wolf (1988)

– Talk It Out (1988)

 

Book Hanne Boel

Book en koncert med Hanne Boel ved at udfylde Forespørgsel-skemaet.

 

Endnu mere om Hanne Boel

Hanne Boel afsluttede i 2013 sin seneste Danmarks-turné, der var yderst velbesøgt i hele landet. Hanne udvikler til stadighed sin karriere og genopliver den musik der gjorde hende berømt – sange som f. eks. ”Don’t Know Much About Love”, ”Black Wolf”, ”Talk It Out”, ”(I Wanna) Make Love To You” og ”Light In Your Heart”.

Efter i en årrække at have indspillet og turneret landet tyndt med funkgruppen, BLAST, var det den mere soulprægede musik, som Hanne præsenterede offentligheden for i 1988, der for alvor satte gang i en imponerende karriere. Hanne Boel fik ved udgivelsen af ”Black Wolf”, den første af de 15 udgivelser der skulle følge, enorm succes og har siden adskillige gange toppet hitlisterne i Danmark og Skandinavien. Hun har solgt mere end 1 million albums, og har spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

På de to sidste anmelderroste udgivelser ”I Think It’s Going To Rain” og ”The Shining Of Things”, valgte Hanne at gå i en ny og mere jazzet retning, og hun har med nænsomt udvalgte sange, tryllebundet sit publikum ved mange koncerter.

Book Hanne Boel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Hanne Boel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.