Send forespørgsel

Henrik Byager

Henrik Byager, der både er livsstilsekspert, kommunikationsrådgiver og journalist, rådgiver en lang række danske og internationale organisationer og virksomheder og kan også opleves som foredragsholder.

Ønsker du at booke Henrik Byager til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Henrik Byager.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Henrik Byager

Henrik Byager er en af de dygtigste i kommunikationsrådgivningsbranchen, hvor han især kendes som en fængende og fantastisk formidler, der kan sit stof og forklarer det på en simpel og let tilgængelig måde, så lytterne forstår det. Selv lidt mere komplicerede sammenhænge og situationer har han kunnet forsimple og konkretisere. Henrik er en af de mest citerede kommunikationsrådgivere – netop af denne årsag.

Henrik Byager sætter bl.a. ord på, hvad arbejdsglæde betyder for din trivsel i en tid med forandring. Henrik fortæller om den udfordring, det kan være at bevare glæden ved sit arbejde, så man ikke mister gejsten og balancen i livet. Lær af Henriks egne erfaringer og få tips til, hvordan du – som leder – motiverer den enkelte medarbejder, så vedkommende bliver mest mulig værd, for sig selv og for virksomheden. Henrik Byager er lige nu aktiv med foredragene ”Den emotionelle kontrakt”, ”Kom og se mit gode liv”, ”Midt i en krisetid – hvorfor går danskerne i koma?” og ”Verdens bedste mig – stressdramaet om danskernes nye arbejdsliv.”

Henrik Byager er kendt fra

  •  Hvor er vi landet (2008), DR1
  • Den 6. sans (2002-2003), TV2

Book Henrik Byager

Book Henrik Byager som foredragsholder ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.