Henrik Byager

Livsstilsekspert l Foredragsholder

Om Henrik Byager:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Henrik Byager:

Om Henrik Byager:

Henrik Byager, der både er livsstilsekspert, kommunikationsrådgiver og journalist, rådgiver en lang række danske og internationale organisationer og virksomheder og kan også opleves som foredragsholder.

Ønsker du at booke Henrik Byager til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Henrik Byager.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Henrik Byager

Henrik Byager er en af de dygtigste i kommunikationsrådgivningsbranchen, hvor han især kendes som en fængende og fantastisk formidler, der kan sit stof og forklarer det på en simpel og lettilgængelig måde, så lytterne forstår det. Selv komplicerede sammenhænge og situationer har han kunnet forsimple og konkretisere. Henrik er en af de mest citerede kommunikationsrådgivere – netop af denne årsag.

Henrik Byager sætter bl.a. ord på, hvad arbejdsglæde betyder for din trivsel i en tid med forandring. Henrik fortæller om den udfordring, det kan være at bevare glæden ved sit arbejde, så man ikke mister gejsten og balancen i livet. Lær af Henriks egne erfaringer og få tips til, hvordan du – som leder – motiverer den enkelte medarbejder, så vedkommende bliver mest mulig værd, for sig selv og for virksomheden. Henrik Byager er lige nu aktiv med foredragene ”Den emotionelle kontrakt”, ”Kom og se mit gode liv”, ”Midt i en krisetid – hvorfor går danskerne i koma?” og ”Verdens bedste mig – stressdramaet om danskernes nye arbejdsliv.”

Henrik Byager er kendt fra

 •  Hvor er vi landet (2008), DR1
 • Den 6. sans (2002-2003), TV2

Book Henrik Byager

Book Henrik Byager som foredragsholder ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Foredrag med Henrik Byager

 • Hvis man vil have sit brand ud og røre og påvirke kunderne, må man skabe den emotionelle kontrakt, som er et sammenhold, som vedkommer og angår hele virksomheden – og ikke mindst også virksomhedens kunder. Kunderne bliver oplyst og påvirket fra alle retninger og skal derfor helst føle sig som en del af fællesskabet i netop jeres firma. Book Henrik Byager og hør om den emotionelle kontrakt, og om hvordan kunder langsomt er mere åbne for traditionelle reklamemetoder.

 • Vi er alle jægere, når det gælder kampen om det gode liv. Og det, der tidligere var faste livsstilsmønstre, er vi hver især begyndt at gå meget mere op i - at skabe hver vores unikke tilværelse, hvor man føler, man kan nå det hele. Men hvad betyder det for de gamle værdier og for sammenhængen som person? Book foredraget ”Kom og se mit gode liv” med Henrik Byager og bliv klogere på, hvilke værdier der stadig binder os stadig sammen, og hvad kampen om det gode liv betyder for os.

 • Vi påstås at være i en krisetid, men alligevel er det de færreste, der er personligt berørt af den. Men hvorfor er vi så i en nærmest koma-tilstand over det? På trods af krisen, ændrer danskerne konstant deres handlingsmønstre, og er usikre som forbrugere. Men hvordan kan vi ændre adfærd som forbrugere? Book Henrik Byager og få en ordentlig analytisk vinkel på krisen, der kan hjælpe netop jeres virksomhed.

 • Identitet er noget, man selv skal skabe, og som mennesker leder vi både efter fællesskab og udvikling. Man sætter følelserne på spil, når man både møder krav, svigt, drømme, kærlighed og en masse andet på livets landevej. Book et foredrag med Henrik Byager om det at skulle skabe sig selv – og hvad dette betyder for arbejdspladsen.

Book Henrik Byager

Send os en uforpligtende forespørgsel på Henrik Byager og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.