Henrik Mathiasen

Optimisten l Foredrag

Om Henrik Mathiasen:

 • Kan bookes på engelsk

Book Henrik Mathiasen:

Om Henrik Mathiasen:

Henrik Mathiasen er foredragsholder, forfatter og erklæret optimist, der igennem sine energifyldte foredrag – kombineret med humor – sætter gang i livets perspektiver og refleksioner om optimisme. Optimisme er nemlig universelt, hvorfor Henrik er blandt Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og han har med stor succes besøgt alt fra skoler til kommuner, brancheforeninger til TV-stationer samt virksomheder i alle størrelser.

Ønsker du at booke Henrik Mathiasen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Henrik Mathiasen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Henrik Mathiasen

Du får et skræddersyet foredrag til jeres virksomhed, som er underholdende, energifyldt og tankevækkende. Du får let anvendelige redskaber og værktøjer, der kan bruges personligt og professionelt. Henrik Mathiasen kan engageres til flere forskellige foredrag som ‘Optimisten – En attitude til livet’, ‘Den Optimistiske leder – er en succesfuld leder’ eller ‘Kejserens nye klæder & rygsvømmeren’. Foredragene har 1 – 2 timers varighed, og er designet til på underholdende vis at provokere gennem storytelling. Med talrige eksempler fra den virkelige verden, masser af humor og stort engagement kan genren måske bedst betegnes som infotainment.

Der er garanti for et godt grin, gode perspektiveringer og ikke mindst et energifyldt show, der sætter gang i tankerne.

Foredrag med Henrik Mathiasen

 • Foredraget er booket mere end 500 gange og har efterhånden besøgt alle brancher. Foredraget udvikler sig fra gang til gang og bliver aldrig ens. Dog er humoren altid i højsædet sammen med et højt energiniveau. Mennesker husker historier langt bedre end formler, hvorfor humor og værktøjer bliver flettet ind i fortællinger fra hverdagen, inspirerende mennesker og legendariske virksomheder. Optimisme er et mentalt værktøj. Mentale værktøjer kommer fra vores tanker. Og dem styrer vi selv. Det betyder, at vi selv kan vælge, om vi vil være en Optimist eller en Pessimist.

 • Dette foredrag skærer direkte ind til benet og adresserer et par klassiske faldgruber som
  - Du skal inspirere dine medarbejdere; ikke motivere
  - Hvis du behandler alle ens, får du forskellige resultater
  - Ledere har med mennesker og gøre – ikke ting
  - Du skal gå respektens vej – ikke popularitetens vej

 • Har jeres gruppe, afdeling eller virksomhed også tendens til at se alle nye initiativer, opgaver eller sågar nye kunder som problemer? Bliver det nye projekt mødt med korslagte arme og en kommentar som “Det har vi prøvet før. Jeg giver det 3 uger?”
  Vi tror ikke nødvendigvis på det, vi ser. Men vi ser det, som vi allerede har besluttet os for at tro på!
  Få et inspirerende indspark, der på elegant vis vender spejlet mod publikum. Det kan nemlig være helt befriende at grine af sig selv, før forandringen skabes.

Book Henrik Mathiasen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Henrik Mathiasen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.