Henrik Milling

DJ

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Henrik Milling:

Om Henrik Milling:

En DJ af både dansk og international format – Henrik Milling! Han har fungeret som både producer, remixer og DJ, og har senest suppleret med vokal på Per Vers’ ”Bare Kom” fra 2015, ligesom han samme år på P4 havde ”Sommerfonk”. I 2016 har han også været at høre i ”FONK! Det er lørdag” på P4 sammen med kollegaen Nicolai Molbech.

Ønsker du at booke Henrik Milling til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Henrik Milling.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Henrik Milling

Det at være DJ, handler om at give publikum en stor musikalsk oplevelse. Hvis du kan gøre det, så eksploderer festen. Kunsten ligger i at følge sit publikum, og give dem det, der tænder dem den aften, samtidigt med at de også skal overraskes, og høre masser af numre som de egentlig havde glemt, at de elskede.

Henrik Millings bedste aftener ved pulten har altid været, når festen udviklede sig til at blive det helt specielle rum, hvor alle der er tilstede pludselig kan mærke, at NU er den der. NU er det dem, der har en aften, der aldrig må stoppe, for de har det simpelthen for sjovt.

Som Henrik Milling plejer at sige: “Hvis der er brug for brusere ved udgangene, så er der ingen der har haft en kedelig aften.” – Og den holder altid stik, når Milling står ved pulten.

Henrik Milling er kendt fra

– POP! Med Milling & Molbech (2017), P7Mix

– FONK! Det er lørdag (2016), P4

– Sommerfonk (2015), P4

– Funkshowet (1997-2001), P3

– Landeplagen, DR2

– Musikmysterierne, P3

– Mix Maraton, P7

 

Book Henrik Milling

Book Henrik Milling som DJ ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Henrik Milling

Henrik Milling Rasmussen hittede i 1990’erne, hvor han under aliasset Doctor Jam var producer for flere rap- og R&B-navne. Bare her i Danmark lavede han bl.a. remix og bidrog med vokal til albums af Den Gale Pose fra 1998 til 2005. Henrik har dertil været skarp remixer på 2001-albummet Rund Funk samt Den Dræbende Joke fra 2005.

Udover en karriere i Danmark, har Henrik også skabt sig lidt af et navn uden for landets grænser, bl.a. i L.A. Henrik har haft større samarbejdsprocesser med store kunstnere som f.eks. rappere Ice Cube og Eazy-G og R&B-sangerne Vanessa Williams, Johnny Gill og Don E.

Henrik har derved været inde over mange numre, både på den danske og internationale musikscene. Dette er både som producer, skribent, arrangør, remixer, med vokal eller instrumenter.
Sammentæller man alt hvad han har medvirket i eller været en del af, har han solgt 10 millioner albums.

Siden 1996 har Henrik været musikekspert for DR.

Det siger de om Henrik Milling:

 • .

  "Milling var super god til at læse publikum, og han spillede super god musik. "

  Dansk Industri

Book Henrik Milling

Send os en uforpligtende forespørgsel på Henrik Milling og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.