Hitmaskinen

Danseband | Partymusik | Festmusik

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Hitmaskinen:

Om Hitmaskinen:

Hitmaskinen lever altid op til navnet og serverer de største ørehængere fra musikkens verden. Glæd dig til et unikt og underholdende arrangement.

Ønsker du at booke Hitmaskinen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hitmaskinen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hitmaskinen

Med både mandlig og kvindelig vokal i front leger Hitmaskinen med et særligt dynamisk og fremadrettet sceneudtryk, hvor imponerende solopræstationer afløses af udtryksfulde og udødelige duetter. Der sker nu engang noget, når de modsatte køn mødes. Også på en scene!

I en lind strøm afløser det ene hit det andet. Det er den festlige kendsgerning, når Hitmaskinen står bag mikrofoner og instrumenter og leverer festmusik på meget højt niveau. Og det er ikke tilfældigt. Flere af medlemmerne i Hitmaskinen turnerer og har gang i egne projekter ved siden af virket som fest- og backing band. Den velfungerende maskine spiller klassiske evergreens under middagen og fyrer bagefter op under kedlerne på dansegulvet.

Hitmaskinen består af 5 ultra oplagte, professionelle musikere, der er klar til en kæmpe musikfest, hvor der bare skal spilles igennem. Publikum kan se frem til at høre en masse klassikere, der både kan synges med på og danses til. Bandet rammer bredt, så der er noget for alle i ethvert publikum.

Med Hitmaskinen får du både ørerne og fødderne i festhumør, når bandet gør lige præcis hvad navnet siger, spiller hit på hit på hit.

Book Hitmaskinen

Book en koncert med Hitmaskinen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Hitmaskinen

Hitmaskinen ligger i toppen af danske festbands, og har optrådt med både TV2, Jakob Sveistrup, Julie, Peter Belli, Simon Matthew, Jette Torp og mange, mange flere.

Det dynamiske band disker både op med soloer og duetter, der alle leveres med lige meget kraft og musikalitet, som kendetegner bandet. Publikum vil blive imponeret over, hvor langt bandet når ud over scenekanten og får selv de sløveste fødder i gang. Det bliver et brag af en fest, når Hitmaskinen byder til dans og farver hele natten.

Bandet består af Anne Holt på vokal, Mikkel Bøggild på vokal og guitar, Peter Dencker på keyboards, Mikkel Fisker på bas og Kim Bahnsen på trommer.

Book Hitmaskinen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Hitmaskinen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.