Humørekspressen

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Humørekspressen:

Om Humørekspressen:

Humørekspressen består af Frandsen (Pharfar), Krølstrup (Klumbem), Strejferen (Chapper) og Peber (Peter Lützen fra Panamah). Det er altså nogle erfarne gutter, som med iver har kastet sig over den helt særegne guldaldermusik fra 70’ernes dansktop. Humørekspressen har allerede spyttet et iørefaldende hit ud – nemlig sangen “Der ER Godter På Vej”.

Ønsker du at booke Humørekspressen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Humørekspressen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

De fire medlemmer af Humørekspressen er hver for sig enestående musikere, som har en baggrund, der tæller platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Men trods den iboende modernitet nærer de alligevel en dybfølt respekt for dansktop musik – en respekt, som du mærker med det samme.

Derfor skal du booke Humørekspressen

Læn dig tilbage og forestil dig en verden med jukeboxes, den brune bodega med gullige gardiner, skummende øl og en række sange om livets op- og nedture, fordi så har du en idé om, hvad Humørekspressen står for. Humørekspressen har i den grad pustet liv i en ellers uddøende genre, der bestemt fortjener sin plads og udgør en vigtig del af dansk kulturforståelse.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger, og alt er live. Du mærker med det samme, at bandet er ude på en mission, hvor det i høj grad gælder om at inddrage publikum. Med sange af så forskellige kunstnere som Liller, Bamse, John Mogensen og Kim Larsen, er der taget godt hånd om den danske folkesjæl, sådan som den viser sig, når musikken spiller.

Humørekspressen, er det ikke dem fra?

  • Spillede ved uddelingen af Dansktop Prisen i 2017
  • Har allerede hittet med “Der Er Godter På Vej”
  • Humørekspressen har besøgt og underholdt på en række traditionelle københavnske værtshuse

Book Humørekspressen her:

Du kan engagere Humørekspressen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Humørekspressen

Humørekspressen taler om sig selv som et fællesskab af fire spillemænd, der nyder at være sammen og spille på rigtige instrumenter. Det er en søgen efter oprindelige værdier og et tilbageblik på nogle af de sange og kunstnere, som har betydet allermest for dansk kulturliv. Med Pharfar i spidsen, er en ny generation så småt ved at overtage stafetten og bringe den døende dansktop-genre til live igen. En aften i selskab med Humørekspressen er som en rejse i tiden og en fortælling om alle de elementer, der har gjort os til dem, vi er.

Videoer med Humørekspressen:

Book Humørekspressen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Humørekspressen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.