Husorkestret

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Husorkestret:

Om Husorkestret:

Husorkesteret er et band, man bare MÅ høre live! Med energi og nærvær er de et af de oftest benyttede og mest velspillende bands på dansk grund.

Ønsker du at booke Husorkestret til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Husorkestret.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Husorkestret

Mangler du et underholdende band, der har spillet med nogle af Danmarks største stjerner? Et band, som kan levere lækker og eminent musik med sådan en glæde, at det smitter af på publikum? Så er Husorkestret svaret!

Bandet har stået bag et hav af store kunstnere og er blandt den danske elite inden for festbands. Alle musikerne har mange års erfaring og ved lige præcis, hvad der kan få gang i publikum.

I Husorkestret får du nogle af landets bedste musikere, og de kan levere et show i særklasse med musik af højeste kvalitet – uanset om du ønsker en kendt gæstesolist eller foretrækker cover musik til dit arrangement.

Husorkestret kan bookes som enten 5-, 7- eller 10-mands band afhængig af, hvad arrangøren ønsker, og hvad der passer bedst til det enkelte event.

Book Husorkestret

Book en koncert med Husorkestret ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Husorkesteret

Husorkestret blev dannet i 2005 og har spillet og underholdt til mere end 400 koncerter. Deres optrædener tæller både helt store, for kæmpe firmaer og festivaler, men også de mere intime af slagsen for et mindre publikum.

Musikerne i Husorkestret har spillet og turneret med kunstnere som Paul Young, Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Medina, Nik & Jay, Burhan G, Peter AG, Søs Fenger, Joey Moe, Alphabeat, Søren Sko, OneTwo, Lis Sørensen, Anne Linnet, Maria Montell, Back To Back, Peter Belli og mange flere.

Husorkestret er derved et meget populært backingband, der spiller efter de højeste standarder. De kan levere en ordentlig omgang topunderholdning til netop dit event.

Få en absolut oplevelse i særklasse, når Husorkestret spiller op til dans – for så kan ingen i publikum modstå at komme ud på dansegulvet. Sæt gang i festen med et af Danmarks mest populære bands!

Videoer med Husorkestret:

Book Husorkestret

Send os en uforpligtende forespørgsel på Husorkestret og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.