Jan Glæsels Orkester

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jan Glæsels Orkester:

Om Jan Glæsels Orkester:

En masse lækker musik fra de sidste 30 års popularitetsliste. Det er præcis, hvad du kan forvente, hvis du booker Jan Glæsels Orkester.

Ønsker du at booke Jan Glæsels Orkester til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jan Glæsels Orkester.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jan Glæsels Orkester

De fleste har nok bemærket Jan Glæsel og hans forrygende orkester, da de i en årrække backede både ind- og udenlandske solister op i ”Talkshowet Meyerheim” på Tv2 Charlie. Glæsels mangeårige arbejde som kapelmester for Linie 3 har endvidere gjort ham til indbegrebet af god kvalitet.

Glæsels fremragende 6-mands orkester med solister, underholder live til større arrangementer, når der skal være trængsel på dansegulvet.

Repertoiret er dansevenlig musik fra 80’er og frem – fra disco til soul, over pop og rock.

Med sig har Jan Glæsel to af sine favoritsangsolister: Christina Chaneé og Martin Preisler.

Book Jan Glæsels Orkester

Book en koncert med Jan Glæsel Orkester ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Jan Glæsels Orkester

Jan Glæsel er en dansk kapelmester, musikarrangør, trompetist og komponist. Han har været medlem af Anne Linnet Band, hvor han bl.a. var med til at komponere og arrangere hittet “Det Er Ikke Det, Du Siger”. Derudover har Glæsel haft samarbejde med både Jette Torp og Linie 3.

I dette orkester har kapelmesteren samlet en masse fantastiske musikere og solister, der kan sikre, at du får en uforlignelig oplevelse til dit event. Udover de dygtige musikere, består orkestret også af sangerne Christina Chaneé og Martin Preisler. Christina kender den danske befolkning fra Melodi Grand Pris 2010, hvor hun for alvor slog igennem sammen med Tomas N’Evergreen og vandt med melodien “In A Moment Like This”.

I Jan Glæsels Orkester deler Christina mikrofonen med Martin Preisler, som er en af Danmarks bedste og største stemmer, der spænder lige fra soul, rock og pop, til musical, som han har medvirket i en del af. Der er altid gang i den på scenen, når Martin er på, og sammen med Christina udgør de virkelig en dynamisk dua i fronten.

Jan Glæsels Orkester har desuden samarbejdet med flere af Danmarks største kunstnere – her kan nævnes Brødrene Olsen, Jette Torp, Michael Carøe, Bobo Moreno, Peter Belli, Stig Rossen, og irske Johnny Logan.

Videoer med Jan Glæsels Orkester:

Book Jan Glæsels Orkester

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jan Glæsels Orkester og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.