Jazz Five

Jazz I Lounge

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jazz Five:

Om Jazz Five:

Jazz Five er en jazz-gruppe, der udover at optræde til jazzfestivaler og koncerter – kan opleves på deres årlige sommertour.

Ønsker du at booke Jazz Five til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jazz Five.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jazz Five

Funk, Boogie, Shuffle and 2nd line style – alt dette og meget mere er, hvad du kan opleve i selskab med det velspillende og engagerede Jazz Five, der virkelig forstår at skabe en skøn stemning til arrangementet.

Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll. Bandet er en storswingende og sveddryppende festmaskine, der inviterer med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse.

Jazz Five har siden 1996 spillet mere end 1000 koncerter over det meste af verden til festivaler og på jazzklubber og andre spillesteder. Med to saxofoner i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, leveres musikken med en sjældent set indlevelse og overbevisning.

Book Jazz Five

Book en koncert med Jazz Five ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Jazz Five

Jazz Five har til dato udgivet 6 albums og finder inspiration hos navne som Jon Cleary, Dr. John, The Meters, Chuck Berry og Fats Domino. De spiller klassikere som “Hey Pockey Way”, “Something You Got”, “Little Liza Jane” og “Never Can Tell” i egne originale arrangementer, og med en særlig kant, nerve og humor. Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil, og på samme tid peger fremad og viser, hvordan det kan lyde, når Danmark møder New Orleans i en nyere og moderne tidsramme.

I januar 2014 blev en gammel drøm til virkelighed, da Jazz Five tog til New Orleans for at indspille bandets 5. album “Belleville Street”. Lyden af Mardi Gras fest, street brassbands, intim jazzklub og søndags gospel i kirken, blev forenet med Jazz Fives stil.

Jazz Five består af Jeppe Zacho på tenorsax, Johan Bylling Lang på alto og barisax, Jonas Starcke på bas og vokal, Esben Hilling på piani og Stefan Andersen på trommer og vokal.

Book Jazz Five

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jazz Five og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.