Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen tager dig med bag kameraet og fortæller dig om historien om tilblivelsen af “Badehotellet”, der som bekendt har taget Danmark med storm. Her kan du se fotos, film og fraklip, som nok skal bringe latteren frem. Her kan du høre mere om sangene, om Jens Jacob Tychsens samarbejde med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Ønsker du at booke Jens Jacob Tychsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jens Jacob Tychsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

 

Når Jens Jacob Tychsen indtager scenen, kan du med det samme genkende de store armbevægelser, den grandiose mimik og en evig talestrøm, hvor han dog på fineste vis formår at holde en sublim kontakt med publikum. I øvrigt indeholder foredraget også en quiz om “Badehotellet” – og ja, der er præmie til den største fan.

Jens Jacob Tychsen er en talentfuld mand, som gerne deler ud af sine oplevelser.

Derfor skal du booke Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 1998 og fik sit folkelige gennembrud som den på en gang livsglade og melankolske Hr. Weyse i TV2’s successerie “Badehotellet”. Altid ulasteligt klædt og med en forkærlighed for klaver, kvinder og sit særdeles velplejede overskæg.

Men Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner. Både på teatre, i TV-serier, og han er desuden en af de mest benyttede stemmer i Danmark, når der skal indtales tegnefilm, speakes til reklamer, tv udsendelser og dokumentarfilm.

Jens Jacob Tychsen, er det ikke ham fra?

  • Badehotellet (2013)
  • Rejseholdet (2000)
  • Forbrydelsen 2 (2009)
  • Borgen (2010)
  • Og en lang række af andre teaterforestillinger og serier

Book Jens Jacob Tychsen her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Jens Jacob Tychsen. Book dit næste foredrag eller show med Jens Jacob ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Jens Jacob Tychsen

Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med stor selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at Jens Jacob Tychsen med stor lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere.