Send forespørgsel

Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Ønsker du at booke Jens Jacob Tychsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jens Jacob Tychsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

 

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!
Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Derfor skal du booke Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 1998 og fik sit folkelige gennembrud som den på en gang livsglade og melankolske Hr. Weyse i TV2’s successerie “Badehotellet”. Altid ulasteligt klædt og med en forkærlighed for klaver, kvinder og sit særdeles velplejede overskæg.

Men Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner. Både på teatre, i TV-serier, og han er desuden en af de mest benyttede stemmer i Danmark, når der skal indtales tegnefilm, speakes til reklamer, tv udsendelser og dokumentarfilm.

Jens Jacob Tychsen, er det ikke ham fra?

  • Badehotellet (2013-2018)
  • Rejseholdet (2000)
  • Forbrydelsen 2 (2009)
  • Borgen (2010)
  • Og en lang række af andre teaterforestillinger og serier

Book Jens Jacob Tychsen her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Jens Jacob Tychsen. Book dit næste foredrag eller show med Jens Jacob ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Jens Jacob Tychsen

Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med stor selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at Jens Jacob Tychsen med stor lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere.