Send forespørgsel

Jerk W. Langer

Læge Jerk W. Langer er kendt fra bl.a. ”Go’ Morgen Danmark”, ”Aftenshowet”, magasinet Iform og er forfatter til bl.a. ”Politikens Store Lægebog” og ”Politikens Bog om Kosttilskud”. Mest af alt kendes han fra TV2-programmet ”En kur, der dur”.

Ønsker du at booke Jerk W. Langer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jerk W. Langer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jerk W. Langer

Jerk W. Langer er en af dansk TVs mest brugte læger og kosteksperter. Ikke nok med at han er som en lægevidenskabelig opslagsbog, han har faktisk også selv bidraget til sit fag. Jerk har opfundet udtrykket “KRAM”, der beskriver og står for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, misbrug), der har afgørende betydning for vores liv og – hvis de bruges rigtigt – kan forlænge det med 15 år.

Med Jerk Langer får du en foredragsholder, der både er ekspert indenfor sit felt, men også et foredrag som er både nytænkende, revolutionerende og fremført med en personlig vinkel. Udover at være læge, er Jerk også forfatter, marathonløber og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer om sundhed, motion og ernæring. Derfor sikres du en foredragsholder med gode kommunikationsevner, der forstår sit publikum og – endnu vigtigere – kan snakke, så de forstår ham. Lige nu tilbyder Jerk foredraget “Det Gode Liv”, samt en del flere om sundhed og kost.

Jerk W. Langer er kendt fra:

  • En kur, der dur (2015), TV2
  • Aktiv Træning, skribent
  • IForm, skribent
  • Politikens Store Lægebog
  • Politikens bog om Kosttilskud

Book Jerk W. Langer

Book et foredrag med Jerk W. Langer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jerk kan også bookes som oplægsholder.