Jerk W. Langer

Foredragsholder l Oplægsholder l Læge

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Jerk W. Langer:

Om Jerk W. Langer:

Læge Jerk W. Langer er kendt fra bl.a. ”Go’ Morgen Danmark”, ”Aftenshowet”, magasinet Iform og er forfatter til bl.a. ”Politikens Store Lægebog” og ”Politikens Bog om Kosttilskud”. Mest af alt kendes han fra TV2-programmet ”En kur, der dur”.

Ønsker du at booke Jerk W. Langer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jerk W. Langer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jerk W. Langer

Jerk W. Langer er en af dansk TVs mest brugte læger og kosteksperter. Ikke nok med at han er som en lægevidenskabelig opslagsbog, han har faktisk også selv bidraget til sit fag. Jerk har opfundet udtrykket “KRAM”, der beskriver og står for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, misbrug), der har afgørende betydning for vores liv og – hvis de bruges rigtigt – kan forlænge det med 15 år.

Med Jerk Langer får du en foredragsholder, der både er ekspert indenfor sit felt, men også et foredrag som er både nytænkende, revolutionerende og fremført med en personlig vinkel. Udover at være læge, er Jerk også forfatter, marathonløber og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer om sundhed, motion og ernæring. Derfor sikres du en foredragsholder med gode kommunikationsevner, der forstår sit publikum og – endnu vigtigere – kan snakke, så de forstår ham.

Jerk W. Langer er kendt fra:

 • 21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost (2018), bog
 • Sundt blodtryk på 14 dage (2018), bog
 • En kur, der dur (2015), TV2
 • Aktiv Træning, skribent
 • IForm, skribent
 • Politikens bog om Kosttilskud (2003)
 • Politikens Store Lægebog (1996)

Book Jerk W. Langer

Book et foredrag med Jerk W. Langer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jerk kan også bookes som oplægsholder.

Foredrag med Jerk W. Langer

 • Med en antiinflammatorisk kost kan du opnå:- Bliv glad, sund og få overskud- Sov godt og få masser af energi- Vægttab- Stabilt blodsukker og bedre fordøjelse- Godt humør og færre smerterJerk W. Langer holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jerk har udviklet den antiinflammatoriske kost, der skyller som en lavine over landet, og som har hjulpet mange danskere til et bedre liv.Er du klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.Bliv inspireret af kloge valg i hverdagen uden løftede pegefingre. Se yngre ud. Bliv slank uden at sulte. Slip af med smerter. Få styr på blodsukker, gigt, hud, blodtryk, kolesterol, tarmflora og fordøjelse. Sov bedre og stress mindre. Husk bedre. Brug mindre medicin. Lev længere og vær rask, glad og aktiv imens.Jerk W. Langer viser dig, hvordan du gør med udgangspunkt i sine bestsellerbogen “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” om antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis. Det er både underholdende, spændende og inspirerende.Jerk taler om antiinflammatorisk kost og levevis, det helt nye begreb inden for sundhed, som Jerk har indført i Danmark.Du får også en rundtur gennem tidens mest populære slankekure, og du får Jerks bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlig puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger, samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.Jerks nye foredrag fortæller om kost, motion og søvn i øjenhøjde med publikum.Med hjem får du værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum, nye vinkler på den sunde livsstil - enkelt og evidensbaseret. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

 • Lev 15 år længere med bevægelse, motion og verdens sundeste kostpyramide.Hør foredraget, hvis du er træt af løftede pegefingre om alt det, du bør gøre for at holde dig sund, både på jobbet, i fritiden og hjemme. Selvfølgelig bør vi passe godt på vores krop, men trods motionsnørder og kosteksperter er det svært at få passet de mange gode råd ind i en travl hverdag. Jerk W. Langer viser dig, hvordan du med små justeringer sniger mere bevægelse ind i hverdagen, hvordan du optimerer spisevanerne uden afsavn, finder de bedste kosttilskud, slanker dig uden store afsavn og udnytter gevinsten ved god søvn og mindre stress. Jerks plan giver dig energi, bedre præstationer, god nattesøvn, vægttab og erstatter alskens sygdomme og skavanker med 15 ekstra leveår i fuld vigør. Under foredraget kommer du op at stå, får mange praktiske råd, forhåbentlig et par gode grin og et venligt skub bagi. Der er ingen tomme løfter og alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger og ikke mindst gode muligheder til at stille spørgsmål.

 • Jerk holder en række andre foredrag med forskellige emner:

  • Verdens sundeste kostpyramide – optimal sundhed / hjælp mod mange sygdomme.
  • En kur der dur – den bedste slankekur til netop dig.
  • Kost, motion og sundhed for børn og unge – for børn og unge, lærere, pædagoger, forældre, konferencer m.fl. Målrettes til jeres ønsker.
  • Motion og bevægelse gør dig glad og sund – Inspiration til dig der gerne vil i gang.
  • Marathon og langdistanceløb – sundt eller farligt? Få svar på dine bekymringer.
  • Vitaminer, kosttilskud og sund kost – få styr på fup og fakta.
  • Hold din hjerne i topform – både for unge og gamle.

   

Book Jerk W. Langer

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jerk W. Langer og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.