Jesper Lundgaard

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jesper Lundgaard:

Om Jesper Lundgaard:

Ønsker du at booke Jesper Lundgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jesper Lundgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som én af landets store stemmer indenfor musical genren. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag der gav genlyd i hele Danmark. Som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables” i opsætning af Malene Schwarts på Ålborg Teater. Siden da har han vist sit store talent i mange forskellige sammenhænge, og modtog bl.a. efter soloshowet ”Jesper Goes Elvis” adskillige publikumspriser for sin indsats.

Publikum over hele landet, har igennem de senere år nydt godt af Jespers koncertarbejde, hvad enten det er de intime kirkekoncerter eller de helt store koncerter og shows med fuldt orkester og flere solister involveret.

Siden sin debut, har Jesper Lundgaard høstet et væld af anmelderroser, både for sin fantastiske stemme, sine præstationer som musicalstjerne og for sit helt usædvanlige publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet, og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Book Jesper Lundgaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jesper Lundgaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.