Jesper Theilgaard

Meteorolog

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jesper Theilgaard:

Om Jesper Theilgaard:

Jesper Theilgaard er en anerkendt og respekteret vejrvært på DR, hvor han med et skarpt analytisk blik og en unik indlevelsesevne, formår at bringe vejret helt ind i vores stuer. Som klimaekspert er Jesper Theilgaard konstant opdateret på det danske og udenlandske vejrlig, og han har fulgt klimaforhandlingerne tæt i mange år. For hvordan står det egentlig til?

Ønsker du at booke Jesper Theilgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Jesper Theilgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jesper Theilgaard

Vi taler meget om vejret. Og som det vil fremgå af Jesper Theilgaards inspirerende og underholdende foredrag, er det ikke noget nyt. Gamle mundheld og danske sange indeholder alle referencer til det danske vejr, og det vidner om, at vores forfædre faktisk havde en reel viden om vejret – uden at de kunne måle det, som vi kan i dag.

Som foredragsholder er Jesper en imponerende persona, der via sin viden og en fremragende evne til formidling, kan holde sit publikum fanget. Når det hele så krydses med en fællessang, kommer du i udpræget grad til at stifte bekendtskab med nogle sider af Jesper Theilgaard, du ikke kendte i forvejen. Vi lover, at du forlader foredraget både klogere på vejret og gladere af sind.

Book Jesper Theilgaard her

Du kan engagere Jesper Theilgaard ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Foredrag med Jesper Theilgaard

  • Alle har foreskellige opfattelser om klimaet, klimaændringer og generelt hvad global opvarmning er.
    Jesper Theilgaard har med ca. 40 års vejr-erfaring lavet et foredrag, hvor han formidler sin viden om klimaændringer, som er igang foreløbigt. Jespers holdning er, at der skal gøres noget ved klimaet omgående, derfor indleder ham til debat og spørgerunder under sit foredrag

Book Jesper Theilgaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jesper Theilgaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.