Jette Torp

Sanger | Solist | Kirkekoncert I Klassisk

Om Jette Torp:

  • Kan bookes som kirkekoncert

Book Jette Torp:

Om Jette Torp:

Sangerinde og entertainer Jette Torp har siden debuten i 1988 været en af Danmarks ypperste sangerinder. Hun har udgivet adskillige singler, og har været aktuel til store julekoncerter og med showet ”Musik & Fis 2” i 2013 med Finn Nørbygaard.

Ønsker du at booke Jette Torp til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jette Torp.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jette Torp

Jette Torp er den fødte scenekunstner – siden hun var lille har hun elsket at optræde, og det er netop denne kærlighed til scenen og sit publikum sammen med hendes fantastiske stemme, der har gjort Jette Torp til én af landets mest populære sangerinder.

Paletten har mange farver og Jette kan engageres i forskellige konstellationer afhængig af det enkelte arrangement. Om I søger et forrygende show til firmafesten, receptionen, aktionærmødet eller fødselsdagen, er Jette Torp garant for en unik oplevelse.

Hun kan f.eks. bookes til en intens koncert med sin trio, hvor man kommer tæt på musikken og sangerinden, hvilket er velegnet til mindre spillesteder og foreninger. Ellers kan hun engageres til en smuk og afstemt kirkekoncert eller en charmerende julekoncert med pianist eller trio.

Jette Torps største hits

– Close to you (2011)

– Rainy Days & Mondays (2011)

– Endnu en dag (2003)

– Utopia (1997), blev nr. 2 ved Dansk Melodi Grand Prix

Book Jette Torp

Book en koncert med Jette Torp ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Jette Torp

Danmarks mest alsidige sangerinde, Jette Torp, har henrykket publikum med sine shows og koncerter i mere end 20 år, har indspillet og udgivet 8 albums og medvirket i et utal af TV-udsendelser.

I 2013 genoplivede Jette Torp og Finn Nørbygaard et af de mest succesfulde shows i 90´erne – ”Musik & Fis”, der spillede over 170 gange i det danske land. Den unikke humor og det fine musikalske samspil i skøn forening mellem Jette Torp og Finn Nørbygaard dannede også baggrund for det nye og underholdende ”Musik & Fis 2”, som blev bakket op af et velspillende orkester.

Jette startede allerede i 1992, hvor hun medvirkede i Finn Nørbygaards ”Show Bizz”. Kun to år efter havde de succes med ”Musik & Fis”, der turnerede i det meste af 1994 og 1995.

Jette udgav sit første album ”Here I Am” i 1998, der allerede året efter blev fulgt op med ”What If I Do”. Fra 2001 til 2003 var hun en yderst produktiv indspiller, og kunne da udgive både ”New Tracks” i 2001, ”Snow Flakes In Fire” i 2002 og ”Past The Point Of Rescue” i 2003. De seneste år er hendes pladeudgivelsessamling ikke blevet mindre, da hun i 2009 udgav ”Der Er Ingenting I Verden Så Stille Som Sne” og i 2011 ”Close To You”.

Jette har også medvirket som dommer på TV2-programmet ”Scenen er din” i 2006 og som deltager i ”Vild med Dans” i 2008.

Book Jette Torp

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jette Torp og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.