Jimmy Jørgensen

Sanger I Solist

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jimmy Jørgensen:

Om Jimmy Jørgensen:

Jimmy Jørgensen er et sandt multitalent, der både kendes som skuespiller, sanger og sangskriver. Han har medvirket i flere film, serier og teaterstykker og desuden turneret både solo og med bandet Hotel Hunger.

Ønsker du at booke Jimmy Jørgensen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jimmy Jørgensen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen har haft succes med bandet Hotel Hunger, der har optrådt på Danmarks største scener og udgivet hele 10 albums.

Sideløbende med bandet har Jimmy fået bygget sig en solid karriere som skuespiller i en lang række film, TV-serier og teaterstykker, og man har kunnet opleve hans mangfoldige talent og karakteristiske ansigt i både film og teaterstykker.

Efter Jimmy er gået solo, har han også beriget landet med et hav af fænomenale koncerter kun med ham, hvor han er blevet rost til skyerne for sin eminente musik og indlevelse.

– ”Jeg ved ikke, om det føles ubesværet for Jimmy Jørgensen at synge, men det lyder godt nok sådan. Der er så meget overskud i hans vokal, at han kunne låne ud til en håndfuld andre sangere og stadig være i stand til at levere en vokalpræstation andre sangere ville dø for.” – GAFFA, 6 stjerner (2010)

Jimmy Jørgensen er bl.a. kendt fra

– Hvem holder masken (2021)

– Ditte og Louise (2015)

– Julestjerner (2012)

– Lykke (2012)

– Nynne (2005)

– Se til venstre, der er en svensker (2003)

– Rejseholdet (2002)

– Taxa (1998-1999)

 

Book Jimmy Jørgensen

Book en koncert med Jimmy Jørgensen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen er medstifter af rockbandet Hotel Hunger, der begyndte som Baby Hotel Hunger i 1985. De udgav deres debutalbum ”This Is Where The Fun Starts” i 1989. Siden har de udgivet en række albums og turneret jævnligt. Deres største hit er sangen ”Sitting In A Room” fra 1995.

Jimmy har medvirket i film som ”Pizza King”, ”Max” og ”Se til Venstre, Det Er En Svensker”, TV-serier som ”Rejseholdet”, Taxa” & ”Edderkoppen”, og ikke mindst teaterstykker som ”Simon”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Black Rider”, ”No Woman No Cry”, ”Gasolin”, ”Lillerød” og ”Nøddeknækkeren”. I 2002 lavede Jimmy Jørgensen kæmpehittet ”Vent På Mig” fra filmen ”En Kort En Lang” sammen med Peter Frödin.

Jimmy deltog desuden i Dansk Melodi Grand Prix i 2009 med sangen ”Alice In The Wonderland”.

Book Jimmy Jørgensen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jimmy Jørgensen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.