Joan Ørting

Sexolog I Målrettede foredrag

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Joan Ørting:

Om Joan Ørting:

Joan Ørting er Danmarks største og mest kendte parterapeut og sexolog, der især er kendt for et hav af bøger, for foredrag og fra sin egen virksomhed i København, hvor hun underviser i sexologi og parterapi. Hun har også i en årrække fungeret som Ekstra Bladets brevkasseredaktør.

Ønsker du at booke Joan Ørting til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Joan Ørting.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Joan Ørting

Joan Ørting er kendis-sexologen over dem alle og ekspert på sit felt. Joan, der har mange års erfaring og mange uddannelsesår bag sig, er både en sansende, personlig og meget levende foredragsholder. Joan er ærlig i sine fortællinger og har en masse spændende at berette om inden for både sexologi, selvværdsstyrkelse og parterapi.

Både som par eller som single, vil man uden tvivl gå derfra med adskillige aha-oplevelser til selvudvikling. Book et foredrag med Joan Ørting og bliv inspireret til at opnå dine personlige ønsker og komme tættere på dig selv.

Joan Ørting tilbyder følgende foredrag: ”Scener fra et ægteskab”, ”Kunsten at elske sig selv”, ”Kunsten at elske hinanden”, ”Villa, Volvo og vovhund, men hvad med erotikken?”, ”Energi på jobbet og glæde i hjemmet”, ”Skyggesider”, ”De fem kærlighedssprog” og ”Selvudviklingsforedrag for singler”. Flere af foredragene kan udføres som workshops og skræddersys til det enkelte publikum. Joan Ørting kan også engageres til at holde foredrag om et andet emne, som I sammen aftaler.

Joan Ørting er kendt fra

– Elsk dig selv – og bliv elsket (2014), Lindhardt & Ringhof

– Vær åben (2011), Lindhardt & Ringhof

– Hvad vil du ha’? (2009) Ekstra Bladets forlag

– Varm weekend, sex hele året (2008), Ekstra Bladets forlag

– Har du lyst? (2008), Lindhardt & Ringhof

– Varm på is (2007), TV2

– Ta’ mig – en bog om hverdagens forførelser (2007), Aschehoug

– Sexskolen (2006), TV3

– Brevkasseredaktør (2001-2011), Ekstra Bladet

Book Joan Ørting

Book et foredrag eller workshop med Joan Ørting ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Joan Ørting kan også engageres til målrettede opgaver.

Foredrag med Joan Ørting

 • Mange liv centrerer omkring arbejdet, hvor også fritiden skal bruges til at puste ud og lade op, til det igen er tid til at tage på job. Men hvad med glæden, overskuddet og lysten i fritiden? I dette foredrag understreger Joan Ørting vigtigheden af at pleje sit familieliv ligeså meget som sit arbejdsliv og finde den helt rette balance.

 • Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din egen mest trofaste og din kærligste ven.
  Vi fortjener alle at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis, som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os – og give af den til andre.

 • Hvad er en skyggeside? Hvordan finder vi ud af, hvilke skyggesider vi har? Hvad kan vi bruge den indsigt til?

  Joan fører os igennem et berigende foredrag om skyggesider. Både de personlige og de seksuelle. Hun viser, hvordan vi finder vores egne skygger, og hvordan vi kan tage ejerskab over dem. Når vi kender vores skygger, og accepterer deres værdi, vil det give ro og kærlighed i samværet med andre mennesker og en dybere forståelse og accept af os selv og andre. Kom til en spændende rejse gennem skyggernes land og ud i lyset – i selskab med Joan.

 • Drømmen gik i opfyldelse: Vi fandt den rette partner, købte et dejligt hus og fik nogle søde børn… Men hvor blev passionen og erotikken af? Og hvordan finder vi lysten midt i travlheden og hverdagens rutiner?

  Joan fortæller i dette foredrag om, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der engang var, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet og viser, hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Med humor og gejst åbner hun op for en dialog om, hvordan vi kan tale bedre sammen, elske bedre og i det hele taget nyde hinanden og det liv, vi deler.

 • Hvilket kærlighedssprog har du? Hvilket “sprog” skal din partner eller kollega benytte, for at du føler dig elsket og værdsat?

  Forestil dig, du har en kærlighedsbeholder inden i dig: Den kan være helt fyldt til randen af kærlighed, og den kan være mere eller mindre tom. Om den er fyldt eller tom afhænger af, hvor bevidst du er om din egen måde at modtage kærlighed på.

  Mennesker udtrykker og modtager kærlighed på forskellige måder: Nogle føler sig mest elsket, hvis de får kærtegn, mens andre tydeligt mærker kærligheden, når de f.eks. får gaver eller ros.

  I dette foredrag gennemgår Joan de fem kærlighedssprog og kommer med en masse konkrete eksempler på, hvordan de kommer til udtryk. Hun viser os, hvordan vi opdager vores eget sprog, og hvordan vi gennem at kende hinandens sprog kan bygge kærligheden imellem os op for virkelig at føle os elskede og værdsatte – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Book Joan Ørting

Send os en uforpligtende forespørgsel på Joan Ørting og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.