Julie Steincke

Entertainment I Lounge I Jazz

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Julie Steincke:

Om Julie Steincke:

Julie Steincke er kendt fra adskillige musicals som ”Grease” og ”Billy Elliot”, og senest i ”Jekyll & Hyde” i 2016. På skærmen kendes hun som dommer i ”Talent 2008”. Desuden medvirkede hun i en ny opsætning af ”Chicago” i starten af 2017.

Ønsker du at booke Julie Steincke til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Julie Steincke.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Julie Steincke

Julie kan bookes til at optræde i New Yorker-stil med koncertpianist eller med sit band med Broadway-evergreens. Om det er skønne jazznumre fra Frank Sinatra til Ella Fitzgerald eller mere i popgenren med sange fra Adele til George Michael! Lige meget hvad, lover Julie en optræden, der sætter gang i festen og giver publikum fornemmelsen af, at de sidder i West End eller på Broadway.

Julie kan også bookes med en intim teaterkoncert under navnet ”One of a Kind”. Med udgangspunkt i et musikalsk univers, vækkes publikums følelser og tanker med få virkemidler og et enkelt udtryk. Julie Steincke er i centrum og akkompagneres af et 2-mands orkester. Desuden medvirker to mandlige dansere, som i bevægelse fortolker og underbygger de enkelte sanges stemning og følelsesmæssige udtryk. Der vil blive fortalt historier i sort/hvid, der er bygget op omkring temaerne forandring, kærlighed, lykke og erkendelse. Dertil vil teksten fungere som bindeleddet og det handlingsbærende element, og sammen vil musik og sprog skabe en fortælling fyldt af stemning, tempi, dynamik og orkestrering.

Julie Steincke er kendt fra

– Jekyll & Hyde (2016), Det Ny Teater

– Billy Elliot (2015), Det Ny Teater

– Grease (2012 og 2014), Tivoli

– Crazy for you (2013), Det Ny Teater

– Talent 2008 (2008), DR1, dommer

 

Book Julie Steincke

Book en koncert med Julie Steincke ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Julie Steincke

Den brede offentlighed lærte måske først Julie Steincke at kende som dommer i ”Talent 2008”, men sangerinden med italiensk blod i årerne er dog særdeles scenevant og har mange års erfaring i rampelyset.

Julie voksede op med en barnedrøm om at blive musicalstjerne. Som 16-årig blev hun optaget på The Italia Conti Academy of Performing Arts i London, og fem år senere bestod hun med udmærkelse. Siden har Julie arbejdet inden for de fleste discipliner, der involverer sang og skuespil. Hendes karriere som teaterskuespiller, startede på et teater i London i 1993 med rollen som Aphrodite i ”Gudinden”.

Ved siden af teateret, har Julie Steincke kørt en karriere som sanger og sangskriver. Hun har tidligere skrevet kontrakt med Sony Records, og har skrevet ”California Soul”, en single, der røg på Top 20 listen i Storbritannien i 2005. Inden for sangen har hun også bevist bredden i sit vokale register i forbindelse med flere TV-udsendelser, hvor hun har sunget opera.

Julie Steincke er den senere tid kendt fra musicals som ”Grease” i 2012 – 2014 og ”Crazy For You” i 2013, og som den kvindelige dommer i ”Talent 2008”. I 2015 var hun aktuel i ”Billy Elliot” på Det Ny Teater, ligesom hun i 2016 medvirkede i den anmelderroste ”Jekyll & Hyde”. I januar 2017 var hun desuden på rollelisten i en ny opsætning af ”Chicago” på Det Ny Teater.

Book Julie Steincke

Send os en uforpligtende forespørgsel på Julie Steincke og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.