Kaya Brüel

Solist I Sanger I Jazz / Lounge

Om Kaya Brüel:

  • Kan bookes som jazz/lounge

Book Kaya Brüel:

Om Kaya Brüel:

Kaya Brüel har gennem flere generationer fungeret som en af de førende jazzmusikere på dansk jord. Hun har udgivet flere populære albums, og har optrådt på både teatre og i film. Kaya er kendt fra den populære opsætning “Citysingler”, og sit seneste solo album “Nu og Nær” fra 2016. Desuden deltog Kaya i TV2-programmet ”Vild med Dans” i 2011.

Ønsker du at booke Kaya Brüel til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kaya Brüel.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kaya Brüel

Kaya Brüel er et musikalsk naturtalent. Hun fik sin første pladekontrakt som 18-årig og siden har hun udgivet adskillige albums, ligesom hun har medvirket som stemmelægger i diverse tegnefilm samt som skuespiller på teatret.

Med en koncert med Kaya, får du en sjælfuld oplevelse med en af landets dejligste stemmer. Kaya Brüel synger et udvalg af de sange, som har krydset hendes vej igennem en karriere som sanger pg skuespiller. Repertoiret består af jazzede ballader, soulede up-tempo nemure, swing jazz og meget mere. En koncert som byder på lidt af hvert, perfekt til enhver lejlighed, hvor den gode stemning skal være i top.

Kaya Brüels største hits

– Shower The People (coverversion)

– Stay

– Make A New Start

Book Kaya Brüel

Book en koncert med Kaya Brüel ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Kaya Brüel

Kaya Brüel startede allerede sin karriere som 19-årig, hvor hun udgav albummet ”Kaya”, der indeholdt cover-versioner af hits fra 60’erne og 70’erne. Albummet, der udkom i 1991 solgte 80.000 og Kaya fulgte op med ”The State I’m In” i 1992 og ”Sweet Reality” i 1995.

I samarbejde med jazzmusikeren Thomas Blachman udgav Kaya efterfølgende et album på hans pladeselskab, hvor hun udelukkende havde sine egne sange med. Albummet hed “Complex” og blev rost til skyerne af anmelderne. Siden er det blevet til 10 udgivelser og et hav af koncerter, i en bred vifte af genrer fra pop, til børnemusik og jazz.

Kayas 5. album “Jeg Fandt En Sang PÅ Vejen” blev for alvor en succes, da den indeholdt adskillige af Halfdan Rasmussens børnerim, men med melodier komponeret af Kayas oldefar, musikeren Axel Brüel. Børnepladen udkom i 2008, solgte 15.000 eksemplarer og modtog en guldplade for dette. Efterfølgende har Kaya også bidraget til “Åh Abe”-CD’erne samt lagt stemme til flere tegnefilmsfigurer, hvorfor hun må være ligeså kendt af det yngre publikum.

Selvom mange kender og synger med på Kayas fortolkninger af børneklassikere som “Der  Sad To Katte På Et Bord” og “Tyggegummikongen Bobbel”, har Kaya hovedsagligt fundet sin vej inden for jazzmusik. I 2008 udgav hun de to albums “The Love List” og “Med Dannebrog På Næsen”. Hun har også indspillet en juleplade i 2010, i samarbejde med Ole Kibsgaard.

Kaya deltog i 2010 i Dansk Melodi Grand Prix med sangen “Only Tonight”. Året efter iklædte hun sig danseskoene, da hun dannede par med den professionelle danser Steen Lund, i TV2-programmet “Vild Med Dans”.

Kaya er ud af en musikalsk familie, med bl.a. mormor Birgit Brüel der var skuespiller og sanger, og sin mor, musikeren Sanne Brüel, tvilling til Rebecca Brüel. Selv Kayas oldefar Axel Brüel var noget inde for musikken, men sin berømte melodi til Rapanden Rasmus.

Også skuespillet har fyldt en del i Kaya’s karriere. Hun har medvirket i et utal af musical opsætninger, senest i Pelle Erobreren på Østre Gasværk teater. Hun har lagt stemme til tegnefilm, og medvirket i diverse film og TV-serier. Udover sin solist karriere, er Kaya en del af comedy gruppen City Singler der kommer med nyt show i September 2019.

Videoer med Kaya Brüel:

Book Kaya Brüel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kaya Brüel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.