Kim Sjøgren

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Kim Sjøgren:

Om Kim Sjøgren:

Ønsker du at booke Kim Sjøgren til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kim Sjøgren.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Kim Sjøgren

Kim Sjøgrens soloshow viser hans virtuositet, og serveres med humor og små anekdoter. Et unikt show der passer til alle lejligheder.

Repertoiret spænder over de store klassiske værker til populære hits, folkemusik, jazz og evergreens samt i ordets bogstaveligste forstand: Stand-up entertainment i bedste Victor Borge-stil.

Som 3-årig optrådte Kim Sjøgren for første gang offentligt på harmonika, klaver og violin i Silkeborg Bio. Som 12-årig blev han optaget på Jydsk Musikkonservatorium, og havde allerede som 17-årig debutkoncert i Marselisborg Hallen i Århus. 20 år gammel blev han medlem af Det Kongelige Kapel og koncertmester i samme som bare 22-årig.

Kim Sjøgrens repertoire og kunstneriske bredde spænder vidt – han er både kendt og elsket for sine kirkekoncerter, men har også lavet film, dannet makkerpar med Tommy Kenter og lavet plade med Birthe Kjær og Lars Hannibal. Han er også kendt for sit samarbejde med Anne-Sofie Mutter, NHØP og James Galway.

Sjøgren optræder også på engelsk.

Book Kim Sjøgren

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kim Sjøgren og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.