Kongsted

DJ

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Kongsted:

Om Kongsted:

Kongsted, hvis borgerlige navn er Andreas Lau Kongsted Jespersen Jensen, er født i 1982 i Næstved. Med en aktiv periode, der strækker sig 16 år tilbage i tiden, kan du her møde en DJ og musikproducer, som kender alt til gamet og i øvrigt præsterer optimalt hver eneste gang, han stiller sig op på en scene og leverer guf til øregangene.

Ønsker du at booke Kongsted til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kongsted.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Kongsted brød for alvor igennem lydmuren med monsterhittet “Chuck Norris”, der er streamet langt over 12 millioner gange. Dertil har han været nomineret til en lang række af priser og naturligvis også vundet en del. Kongsted er nemlig en gennemprofessionel sjæl, der leverer musik, som gang på gang rammer hovedet på sømmet.

Derfor skal du booke Kongsted

Hvis du er interesseret i at stifte bekendtskab med en musiker og DJ, som både har et massivt bagkatalog og på samme tid ved nøjagtigt, hvordan en fest skal stables på benene, som han blandt andet har gjort det på scenen til SmukFest aka Skanderborg Festival, skal du bestemt kaste et nærmere blik på Kongsted.

Kongsted er noget så sjældent som akademisk DJ. Og med et ben i to lejre, hvor det ene står solidt plantet i musikken og det andet gjorde ham til cand.merc., har Kongsted netop den der ekstra dimension af erkendelse og viden, som gør ham til en ganske særlig kunstner, der i høj grad er formet af selv-disciplin og et samtidigt ønske om at forene to tidskrævende discipliner.

Kongsted, er det ikke ham fra?

  • Kongsted var i 2014 nomineret til 6 priser ved Danish DeeJay Awards og vandt 3
  • Kongsteds tracks er tilsammen streamet mere end 39 millioner gange
  • Kongsted startede med at optræde live samme år, som han påbegyndte et studium på CBS

Book Kongsted her:

Du kan engagere Kongsted ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Kongsted

Kongsted er selv opmærksom på, at han både er akademiker og DJ – og refererer gerne til, at disse to titler også repræsenterer hans bløde og hårde side. I musikken skal du tænke kreativt i forhold til show og performance, mens købmandsskabet kan bruges, når nye kontrakter skal forhandles hjem. Ikke desto mindre er det lykkedes Kongsted at skabe sig et kendt navn, der ofte kaldes på, når scenen skal fyldes med energi, musik og dynamik. Og selvom Kongsted efterhånden har været i gang i mange år, er der intet, som tyder på, at lysten til at underholde og formidle meningsfuld musik er aftaget. Snarere tværtimod.

Book Kongsted

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kongsted og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.