Le Freak

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Le Freak:

Om Le Freak:

Glitter, discokugler og fuld fart på! Le Freak sørger for den gode stemning, glade publikummer og store ørehængerhits med en ordentlig 80’er-bombe af en fest!

Ønsker du at booke Le Freak til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Le Freak.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Le Freak

Le Freak er Danmarks førende discoorkester, og har spillet et væld af koncerter rundt omkring i hele landet. De er fyldt med glæde og glimmer, og med en insisterende energi, kaster de seks medlemmer numre som ”Hot Stuff”, ”I Will Survive”, ”Blame It On The Boogie” og ”Celebration” ud over scenekanten, så der er ikke andet at gøre end at overgive sig til dansen og nyde discoens glæder.

Le Freak har spillet så forskellige steder som ”Boogie TV”, Skanderborg og Samsø Festivalen, Train i Århus, VEGA i København og Franck A i Odense og et stort antal firmakoncerter for bl.a. Energi 2, Novo Nordisk, Danisco og Tele Danmark.

Le Freak er kendt for deres spilleglæde, de små overraskelser og det glimt i øjet, der gør hver koncert forskellig. Samspillet med publikum skaber en stemning, der får taget til at løfte sig, og på en bølge af disco bliver vi ført direkte mod de glimtende stjerner

Book Le Freak

Book en koncert med Le Freak ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Le Freak

Le Freak har eksisteret i mere end 20 år og i al den tid leveret disco-vibes og højt humør til alverdens arrangementer landet over. Bandet optræder både til fødselsdagen, firmafesten, julefrokosten eller et helt fjerde arrangement, hvor der skal gang i dansegulvet.

Efterspørgslen på Le Freak steg virkelig efter deres medvirken i Dansk Melodi Grand Prix i 2011. Her optrådte de med hittet ”25 Hours A Day”, der endte på en delt tredjeplads.

Bandet har desuden optrådt på festivaler og på mange af landets store spillesteder, hvilket har givet dem en ordentlig portion erfaring, som de tager med på scenen hver gang. På deres CV kan også nævnes at have været support for Anastacia, Skanderborg Festivalens kåring som ”Årets Live-navn” og optrædener til afterpartyet for Madonna og Rolling Stones.

Videoer med Le Freak:

Book Le Freak

Send os en uforpligtende forespørgsel på Le Freak og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.