Lisa Nilsson

Sanger I Solist I Koncertnavn

Om Lisa Nilsson:

  • Kan bookes som kirkekoncert

Book Lisa Nilsson:

Om Lisa Nilsson:

Lisa Nilsson er en af Skandinaviens største kunstnere, som kendes for sine medrivende hits og fantastiske karisma. Hun udkom med albummet ”Sånger om oss” samt med flere singler som ”Innan vi faller” og ”Vart du än går” i 2015.

Ønsker du at booke Lisa Nilsson til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lisa Nilsson.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lisa Nilsson

I mere end to årtier har Lisa Nilsson bevæget sig elegant rundt i pop- og jazzgenrerne og er for længst kommet ud over de svenske grænser med sin iørefaldende musik.

Hun tog Danmark og hele Skandinavien med storm med ’Himlen runt hörnet’ og har fejret 20 år i rampelyset som en af Sveriges største sangerinder.

Der er ingen tvivl om, at Lisa Nilsson er en moderne diva. Med sin fantastiske stemme og sin enestående evne til at favne alle rytmiske genrer har hun vundet publikums hjerter over hele Skandinavien. Lisa Nilssons repertoire spænder fra smukke popballader over jazz og inciterende samba.

Lisa Nilssons karriere har taget nogle store spring gennem årene. Fra gennembruddet med ’Himlen Runt Hörnet’ over titelnummeret til den danske film ’En Kort, En Lang’ til de seneste års jazz- og latininspirerede udgivelser.

 

– ”At sige at Lisa Nilsson er en dygtig sangerinde, siger intet om det følelsesregister hun formår at tage én igennem i sine ballader. Hun har en stemme, der får hjertestrengene til at vibrere.” – Jyllandsposten, 5 stjerner (2015)

Lisa Nilssons største hits

– Vart du än går (2015)

– När kärleken tar slut (2015)

– Innan vi faller (2015)

– En kort en lång (2001)

– Himlen runt hörnet (1992)

Book Lisa Nilsson

Book en koncert med Lisa Nilsson ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Lisa Nilsson

Lisa Nilsson startede som popsangerinde allerede i 1989 med singlen ”Lean on Love”. Den dygtige solist, der oprindeligt er fra Sverige, fik dog især succes i resten af Skandinavien i de efterfølgende år med hendes nok største hits ”Himlen runt hörnet”, der udkom i 1992.

I Danmark stiftede vi for alvor bekendtskab med Lisa i succesfilmen ”En kort en lang” fra 2001, hvor Lisa sammen med Martin Brygmann sang soundtracket med samme navn. Desuden kender danskerne også ”Himlen runt hörnet” fra komedien ”Inkasso” fra 2004.

Det seneste årti har Lisa udgivet adskillige singler, der kun yderligere har bidraget til hendes popularitet i hele norden. Senest har hun udgivet ”Vart du än går”, ”När kärleken tar slut” og ”Innan vi faller”, alle fra 2015. I foråret 2016 er hun desuden på turné i både Sverige, Finland og Danmark.

Book Lisa Nilsson

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lisa Nilsson og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.