Lisbeth Zornig

Lisbeth Zornig

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Lisbeth Zornig:

Om Lisbeth Zornig:

Lisbeth Zornig Andersen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet. I 2010 blev hun efter en karriere i it-branchen udnævnt som Børnerådsformand af socialminister Karen Ellemann. Lisbeth blev hurtigt landskendt som forkæmper for især udsatte børn. Lisbeth skrev året efter sin anmelderroste selvbiografi ‘Zornig – vrede er mit mellemnavn’, som i dag er oversat til engelsk og læst verden over, for at give offentligheden et indblik i, hvordan et børneliv i Danmark også kan se ud bag velfærdssamfundets facader – og hvad det kræver for ikke at knække.

Siden portrætterede hun selv andre voksne børn, der som hun voksede op med ar på sjælen og deres kamp for et godt liv på trods, dels i de prisvindende tv-dokumentarserier “De brændte børn”, dels i sit prisvindende radioprogram “Zornigs Zone”. I 2020 udgav hun bestseller-bogen ‘Zornigkuren’ om sin egen rejse mod mental og fysisk balance ovenpå en alvorlig livskrise i forbindelse meden konkurs. Lisbeth er forfatter, foredragsholder og rådgiver, og beskæftiger sig med livsmestring.

Foredrag med Lisbeth Zornig

 • Det kan være rasende svært at tage sig selv i nakken og få styr på krop og sind. Lisbeth Zornig Andersen giver i dette foredrag konkrete bud på, hvordan man med små ændringer i kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og finde det gode humør og energien til at hoppe rundt som et tigerdyr.
  Lisbeth Zornig fortæller med humor og viden om, hvordan du får styr på din hjerne og din krop, og kommer i mental og fysisk balance, uden at du pisker dig selv med umulige slankekure og smertefuld træning. Nøglerne er at forstå din krop og dit sind - hvordan maven taler med hovedet og omvendt, hvorfor energidræbende inflammationer opstår og hvor, hvorfor søvn er livsforlængende og hvordan man får den, og meget mere.
  Lisbeth leverer konkrete håndholdte tips og selvoplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning.
  Foredraget bygger på Lisbeths bestseller 'Zornigkuren'. Hun skrev bogen efter at have rejst sig fra en alvorlig livskrise, hvor hun gik på jagt efter svar i en vildtvoksende sundhedsjungle med ofte modstridende sundhedsråd. Lisbeth fandt frem til de bedste bud fra forskerne og testede dem af på sig selv. Lisbeth reducerede sin fysiske alder med 15 år, smed 10 kilo, fik styr på sine kroniske lidelser, fandt den gode søvn og fik sin energi og sit tigerdyrshumør tilbage. I foredraget fortæller hun hvordan.
  Foredraget "Tigerdyrskuren - sundhed, selvværd og livsglæde" er for alle – både dem, der kæmper med at få kontrol med livet, og dem, der gerne vil støtte andre i bestræbelsen.

Book Lisbeth Zornig

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lisbeth Zornig og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.