Send forespørgsel

Lone Kühlmann

Lone Kühlmann er journalist, forfatter og var i en årrække også udenrigspolitisk medarbejder på TV-avisen på DR. Lone Kühlmann er også en populær forfatter – senest med bogen ”Det skal se nemt ud” fra efteråret 2015.

Ønsker du at booke Lone Kühlmann til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lone Kühlmann.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lone Kühlmann

Lone Kühlmann har mange års brancheerfaring at trække på, når hun præsterer som foredragsholder. Hun er vant til at have med mennesker at gøre og sætter både formidling og kommunikation i højsædet, hvilket hun også har gjort i sine jobs som redaktør af TV-avisen og Søndagsavisen, tidligere chefredaktør på ugebladet “Alt For Damerne” og som tidligere formand for TV2’s bestyrelse.

Lone Kühlmann er en skrap foredragsholder, der siger tingene, som de er. Ingen indpakning. Lone har et bredt udvalg af foredrag, hvoraf bl.a. kan nævnes: ”Det skal se nemt ud”, ”Afskaf Alderdommen” og ”Vi bliver ikke yngre – Fat det!”

Lone Kühlmann er kendt fra

  • Det skal se nemt ud (2015), Gyldendal
  • I medgang og modgang (2013), Gyldendal
  • Afskaf alderdommen (2012), Gyldendal
  • Brødene Price: Maden, musikken, livet og kærligheden (2011), Gyldendal
  • Vi bliver ikke yngre – Fat det! (2010), Gyldendal

Book Lone Kühlmann

Book et foredrag med Lone Kühlmann ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.