Lotte Heise

Forfatter l Foredragsholder l På engelsk l Målrettet

Om Lotte Heise:

 • Kan bookes på engelsk

Book Lotte Heise:

Om Lotte Heise:

Lotte Heise er kendt som både debattør, entertainer, foredragsholder, model, skuespiller samt ikke mindst forfatter til flere bøger – Blandt andet ”Selvfølgelig skal hun bo hos mig” fra 2015. Lone optrådte for første gang i 1987, hvor hun med foredraget “Bare det var mig”, var hudløs ærlig om hendes fortid som model.

Ønsker du at booke Lotte Heise til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lotte Heise.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lotte Heise

Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise – med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog – har i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows og foredrag.

Ikke alene til offentlige arrangementer, men i høj grad også i virksomhedsregi, hvor Lotte Heise tilpasser sine forskellige shows til den enkelte virksomhed. Lotte Heise spænder vidt og bredt og har mange emner, som hun tager under kærlig behandling i de mange forskellige foredrag.

Til erhvervslivet har Lotte Heise udviklet et koncept, der betyder, at en virksomhed kan få et unikt indlæg. Alle Lotte Heises indlæg tilbydes på fransk, engelsk, norsk og selvfølgelig dansk. Hendes motto er ”Foredrag, der gør en forskel”. Hun er aktuel med foredragene ”Behandler du symptomer eller mennesker?”, ”Personlig fremtoning og kropssprog!” og ”Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig.”

Lotte Heise er kendt fra

 • Selvfølgelig skal hun bo hos mig (2015), Gyldendal
 • Lottes Operabog (2012), Nyt Nordisk Forlag
 • Kan du nå det? (2009), Documentas
 • Østrogen og skalddyr (2005), one-woman show
 • Adskillige andre bøger, klummer og debatindlæg
 • Damer, duller og drengerøve (2004), one-woman show

Book Lotte Heise

Book et foredrag med Lotte Heise ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Lotte Heise kan også engageres på engelsk, fransk og norsk.

Foredrag med Lotte Heise

 • Hop med ned i den store operagryde med Lotte Heise, når hun tager sin trylleske og rører rundt så tårerne pisker ned ad kinderne på dig, enten af grin eller fordi det er sååå sørgeligt, når Mimi hoster sig i døden, eller Floria Tosca kaster sig ud fra Engelsborg for ikke ryge i kløerne for Scarpias sammensvorne mænd.

  ”Når man skal i operaen er det bedst at lade både logik og skepsis blive i garderoben,” siger Lotte Heise.

  Kom med Lotte i Operaen når hun laver et af sine smukke, medrivende foredrag om Operaens Vilde Verden.

  Eller lad dig rive med, når Lotte lukker op for sluserne, lad dig beruse af de forførende toner fra Mozart, Schumann, Schubert, Beethoven eller en af de andre store klassikere, der får hårene til at rejse sig på hele din krop!

  Lotte er fabelagtig til at bedømme hvorfor man skal høre liiige præcis den indspilning med Herbert von Karajan og Wienerdrengene – som hun kalder sit yndlingsorkester, Wienerphilharmonikerne.

  Hvorfor er Adam Fischer fabelagtig med Underholdningsorkesteret og hvad er det, der sker når Chefdirigent Fabio Luisi styrer DR-Symfoniorkesteret igennem en overvældende koncert af Johannes Brahms. Dette og meget mere kan du høre, når Lotte fortæller om sit forhold til den klassiske musik.

 • Med store internationale virksomheder eller projekter bringes mange forskellige kulturer sammen.
  Hver nationalitet har sit særpræg.
  Nuancer forsvinder tit, når det hele foregår på engelsk. Måske ikke de tekniske detaljer, for de har et fælles sprog – men alle de små, vigtige detaljer, der er i løbet af en dag. Mennesker har brug at høre sammen, have et fælles sprog og helst opleve nogenlunde det samme hver dag!!

  ”Jeg har boet i mange lande, taler mange sprog; så jeg er god til at sætte fokus på de nuancer, der ødelægger samspillet, når forskellige nationaliteter eller kulturer skal samarbejde,” siger Lotte Heise.

  Hvorfor? Blandt andet fordi, hvert land har sit særpræg. En italiener vil ikke have persille på sin Spaghetti Carbonara, lige som vi ikke spiser Aioli på flæskesteg.

  Svenskerne spiser kartoffelmos på Hot-Dog og Nordmændene – lad os blive enige om, at de har virkelig mærkelige spisevaner 😊

  Så lur mig, om ikke forskelle i de måder vi gebærder os, fylder mindst lige så meget eller nok mere end vores forskelligartede madvaner!

  Med en god portion humor og sylespids præcision, sætter Lotte fut under den store kulturgryde med de mange forskellige medarbejdere og deres problemer med at passe ind under den samme ”hat”.
  På den måde bliver det nemmere for Juan, Göran, Gitte og Tatjana at fungere sammen.

 • I foredraget ”TAL sammen”, stiller Lotte Heise skarpt på de mange usynlige, men tidskrævende konflikter, der er i moderne virksomheder med moderne mennesker. Folk har mange jern i ilden og mange prioriteter som intet har med arbejdspladsen at gøre. Læg det sammen med dårlig kultur omkring kommunikation og du har en arbejdsplads der ”performer” (for nu at være smart) meget mindre end den burde!!

  Lotte Heise siger:

  ”Jeg siger tingene lige ud og uden omsvøb, men uden at jokke på nogen.
  Jeg er god til at gøre det klart, at det ikke er for dårligt, når der er noget, man ikke kan finde ud af. For måske kan man godt, man er bare bange for at spørge. Langt de fleste er bange for at spørge om noget, Spørgsmål er ikke udtryk for uvidenhed, men for intelligens!”

  Lotte tager kærligt fat om nældens rod og taler om de ting, som de fleste ikke vil tale om, fordi de er bange for at føle sig forkerte eller måske ligefrem dumme.

  Find modet til at få sagt tingene og på den måde få ryddet op i nogle af de arbejdsgange, der nemt bliver meget tidskrævende, fordi man er uklar på, hvor man egentlig skal hen og på hvilken måde – og måske endda med hvem.

 • En kæmpe konkurrence hersker mellem erhvervsdrivende: tandlæger, læger og andre specialister inden for sundhed kæmper om kunderne, der kun går efter det bedste. Lotte Heise tager udgangspunkt i behandlerne og sætter de ømme punkter under luppen. Hør om at tage sig den tid, man ikke har, om motion og alkohol, om at skuffe andres forventninger og meget mere, som man kender til som ansat inden for sundhedssektoren.

 • Hvad er det, der kan gøre forskellen mellem succes og fiasko? Hvilke redskaber eller teknikker skaber en succes. Book dette foredrag med Lotte Heise og få tips og tricks til din fremtoning og dit kropssprog, så det stadig virker naturligt og som en forlængelse af din eller firmaets personlighed. Foredraget kan rettes personligt til den enkelte virksomhed, hvor Lotte derved tager emner op som personlighed, facade, kommunikation, selvtillid og kropssprog.

 • I 2011 fik Lottes Heises mor en blodprop, der resulterede i lammelse af højre side og Ekspressiv Afasi. Lotte handlede hurtigt og lejede et hus, hvor hun selv, sine børn og moderen kunne bo og blive taget sig af. Sådan har de boet lige siden, og selvom det har været en hård kamp, har de fået det til at fungere. Hør Lotte Heises personlige og rørende foredrag baseret på bogen af samme navn. Varer ca. 70-75 minutter med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål.

 • I 2017 var Lotte Heise på turné med showet "Det bedste af det bedste". Lotte delte danskerne i to: Dem der elsker Lotte Heise, og dem der elsker at hade hende.

Book Lotte Heise

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lotte Heise og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.