Send forespørgsel

Lotte Heise

Lotte Heise er kendt som både debattør, entertainer, foredragsholder, model, skuespiller samt ikke mindst forfatter til flere bøger – senest ”Selvfølgelig skal hun bo hos mig” fra 2015.

Ønsker du at booke Lotte Heise til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lotte Heise.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lotte Heise

Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise – med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog – har i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows og foredrag.

Ikke alene til offentlige arrangementer, men i høj grad også i virksomhedsregi, hvor Lotte Heise tilpasser sine forskellige shows til den enkelte virksomhed. Lotte Heise spænder vidt og bredt og har mange emner, som hun tager under kærlig behandling i de mange forskellige foredrag.

Til erhvervslivet har Lotte Heise udviklet et koncept, der betyder, at en virksomhed kan få et unikt indlæg. Alle Lotte Heises indlæg tilbydes på fransk, engelsk, norsk og selvfølgelig dansk. Hendes motto er ”Foredrag, der gør en forskel”. Hun er aktuel med foredragene ”Behandler du symptomer eller mennesker?”, ”Personlig fremtoning og kropssprog!” og ”Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig.” Lotte Heise kan også målrette foredraget til den enkelte virksomhed.

Lotte Heise er kendt fra

  • Selvfølgelig skal hun bo hos mig (2015), Gyldendal
  • Lottes Operabog (2012), Nyt Nordisk Forlag
  • Kan du nå det? (2009), Documentas
  • Østrogen og skalddyr (2005), one-woman show
  • Adskillige andre bøger, klummer og debatindlæg
  • Damer, duller og drengerøve (2004), one-woman show

Book Lotte Heise

Book et foredrag med Lotte Heise ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Lotte Heise kan også engageres på engelsk, fransk og norsk.