Send forespørgsel

Lykke Friis

Lykke Friis har i løbet af sin politiske karriere opnået mål, som de færreste af os drømmer om at nå på ét liv.

Ønsker du at booke Lykke Friis til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Lykke Friis.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lykke Friis

Lykke har i løbet af sit liv været:
Fuldmægtig i Erhvervsministeriet, forskningschef ved Dansk Udenrigspolitisk Institut, Europapolitisk chef hos Dansk Industri, hun har undervist på både Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på København Universitet og på Copenhagen Business School, været Klima- og Energiminister og minister for ligestilling under VK-regeringen. Dertil har hun ydermere været udnævnt til én af de 12 EU-vismænd – end til sit exit i dansk politik, var hun tilmed Venstres EU-ordfører. Lykke er nu vendt tilbage til sit højt profilerede job, som prorektor på Københavns Universitet.

– Et CV, der er lige til at blive forpustet over!

Lykke Friis er barn af en tysk mor og en dansk far, hvorfor hendes forkærlighed og fascination af Tyskland nok stammer fra – og ikke kun tysk politik fylder, Lykke Friis er nemlig også glødende Bayern München-fan.

Lykke tilbyder tre forskellige foredrag, som alle centrerer sig om politik og samfundsrelaterede emner: Angela Merkel – Die Queen aus Berlin, Brexit – Den vanskelige skilsmisse og Europa – Hvad nu? Gennemgående for alle tre foredrag, er Lykkes fantastiske evne for at se ting, for hvad de er. Hun er skarpsindig i sin tilgang, og hendes foredrag serveres med liv og entusiasme – og hendes engagement smitter.

Book Lykke Friis her

Du kan engagere Lykke Friis ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.