Send forespørgsel

Mads Keiser

Mads Keiser startede sin karriere med flere roller som både TV-vært og skuespiller på Det Kongelige Teater. I den seneste tid er det blevet til flere soloshows, som han turnerer med i hele landet, bl.a. ”Tango med Charles” fra 2010 og 2012.

Ønsker du at booke Mads Keiser til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mads Keiser.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mads Keiser

Mads Keiser er en alt-mulig-mand! Med både uddannelse fra Statens Teaterskole og fra Journalisthøjskolen i Århus, er han godt klædt på både i forhold til skuespil og underholdning – hvor han på bedste vis giver den gas med unikke soloshows – og også til at gøre et foredrag spændende og formidle det levende.

Mads Keiser, der både kan trække TV-vært og tekstforfatter op af CV-hatten, er derfor et ganske sikkert valg til netop jeres foredragsevent, hvor han kan sætte mange emner på dagsordenen. Lige nu tilbyder Mads Keiser følgende foredrag: ”Hvis de ler, så lytter de – Et foredrag om kommunikation og humor” og ”Han, Hun og Forskellen – Et forrygende foredrag om forskellen mellem mænd og kvinder”. En aften med Mads Keiser giver både noget at tænke over og meget at grine af. Med sin baggrund som skuespiller, journalist og komiker har Mads Keiser gennem årene udviklet sin helt egen stil.

– ”Det var fortræffeligt. Mads leverede varen og fik en rigtig god respons fra sit publikum.” – SKAT (2012)

Mads Keiser er kendt fra

  • Tango med Charles (2010-2012), soloforestilling
  • Ulven kommer (2005), soloforestilling
  • Enestående (1997), soloforestilling
  • Kald mig Mads, DR
  • Plat (1981-1996), komikertrio med adskillige shows

Book Mads Keiser

Book et foredrag med Mads Keiser ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Mads Keiser

Mads Keiser er uddannet fra Statens Teaterskole og Journalisthøjskolen i Århus. Han har arbejdet som skuespiller, tekstforfatter, Plat-medlem, TV-vært og har bl.a. lavet de meget succesrige DR-programmer ”Kald Mig Mads”, hvor han sammen med Lone Kühlmann, Ann Mariager o.a., debatterede forskellen på kvinder og mænd. I de senere år har Mads Keiser været efterspurgt som stand-up komiker og foredragsholder.

Mads har også arbejdet som TV-vært på TV2 og DR – bl.a. på de populære DR-programmer ”Kald Mig Mads”. Her debatterede han sammen med Lone Kühlmann, Ann Mariager o.a. forskellen på kvinder og mænd. Desuden har han en glorværdig grum fortid i PLAT, der var en komikertrio med Michael Carøe og Peter Kær.