Mads Keiser

Journalist l TV-vært l Foredragsholder

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Mads Keiser:

Om Mads Keiser:

Mads Keiser startede sin karriere med flere roller som både TV-vært og skuespiller på Det Kongelige Teater. I den seneste tid er det blevet til flere soloshows, som han turnerer med i hele landet, bl.a. ”Tango med Charles” fra 2010 og 2012. Mads er aktuel med fire foredrag, hvor spørgsmål fra publikum er mere end velkomne.

Ønsker du at booke Mads Keiser til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mads Keiser.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mads Keiser

Mads Keiser er en alt-mulig-mand! Med både uddannelse fra Statens Teaterskole og fra Journalisthøjskolen i Århus, er han godt klædt på både i forhold til skuespil og underholdning – hvor han på bedste vis giver den gas med unikke soloshows – og også til at gøre et foredrag spændende og formidle det levende.

Mads Keiser, der både kan trække TV-vært og tekstforfatter op af CV-hatten, er derfor et ganske sikkert valg til netop jeres foredragsevent, hvor han kan sætte mange emner på dagsordenen. Lige nu tilbyder Mads Keiser følgende foredrag: ”Hvis de ler, så lytter de – Et foredrag om kommunikation og humor” og ”Han, Hun og Forskellen – Et forrygende foredrag om forskellen mellem mænd og kvinder”. En aften med Mads Keiser giver både noget at tænke over og meget at grine af. Med sin baggrund som skuespiller, journalist og komiker har Mads Keiser gennem årene udviklet sin helt egen stil.

– ”Det var fortræffeligt. Mads leverede varen og fik en rigtig god respons fra sit publikum.” – SKAT (2012)

Mads Keiser er kendt fra

 • Tango med Charles (2010-2012), soloforestilling
 • Drabet (2005), medvirkende
 • Ulven kommer (2005), soloforestilling
 • Enestående (1997), soloforestilling
 • Kald mig Mads, DR
 • Plat (1981-1996), komikertrio med adskillige shows

Book Mads Keiser

Book et foredrag med Mads Keiser ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Mads Keiser

Mads Keiser er uddannet fra Statens Teaterskole og Journalisthøjskolen i Århus. Han har arbejdet som skuespiller, tekstforfatter, Plat-medlem, TV-vært og har bl.a. lavet de meget succesrige DR-programmer ”Kald Mig Mads”, hvor han sammen med Lone Kühlmann, Ann Mariager o.a., debatterede forskellen på kvinder og mænd. I de senere år har Mads Keiser været efterspurgt som stand-up komiker og foredragsholder.

Desuden har han en glorværdig grum fortid i PLAT, der var en komikertrio med Michael Carøe og Peter Kær.

Foredrag med Mads Keiser

 • At humor er et særdeles effektivt kommunikationsmiddel, er ingen hemmelighed – bare spørg reklamebranchen. Kan man få mennesker til at grine, kan man også få dem til at lytte, og derved bliver det nemmere at fremlægge nye ideer og komplicerede budskaber. Men hvordan bruger man humor? Hvor går grænsen? Hvordan bliver hverdagens trivialiteter til underholdende historier? Hvordan bliver humoren mere ”personlig”?

  I et forrygende foredrag fortæller Mads Keiser om teori og teknikker, giver praktiske eksempler på ”god” og ”dårlig” humor, og løfter samtidigt sløret for nogle af de tricks, man kan benytte. “Hvis de ler – så lytter de” er et foredrag, der giver meget at grine ad, noget at tænke over og en masse at tale om bagefter. ”Hvis de ler – så lytter de” er ideelt som underholdende ”ryste sammen-arrangement” og som inspiration til virksomheder og grupper i omstillingsprocesser.

 • Hvorfor bliver mænd så sølle når de er syge, og hvorfor lyver kvinder bedre end mænd? Hvorfor ødelægger testosteron mænds evner til at sortere vasketøj og hvad er logikken i kvinders logik? Hvordan lyder de ældgamle og tophemmelige regler, som alle mænd kender og nøje følger? Hvad har penismisundelse og kvinders humoristiske sans med hinanden at gøre? Hvad er fakta, hvad er fordomme og hvad siger videnskaben til det hele?

  Mads Keisers foredrag er en underholdende blanding af grin og alvor, hvor man genkender og griner af sin partner og – ikke mindst – sig selv.

  Mads henter gerne sin inspiration hos Darwin og Freud, og han boltrer sig ekstatisk i emner som: Kunsten at være et shampoo-offer, kønshormoner og nødløgne, urimelige kælekrav og dumhedens endelige sejr. Mads er grænsesøgende, skarp og sjov.

   

 • Et foredrag om se det sjove i hverdagens trummerum – og at skabe arbejdsglæde gennem aktiv brug af inkluderende humor. Fyldt med teknik, praksis og en masse sjove eksempler

 • Om oplevelsesøkonomi på godt og ondt Om mening, kød, blod og varm luft, om autentisitet, tranformation, forandring, glæde og om at være tilstede og få mere ud af livet.

Book Mads Keiser

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mads Keiser og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.