Send forespørgsel

Mads Marius

Med over 5 mio. visninger af sine videoer har han etableret sig en stor følgerbase, som han dagligt hjælper med problemer, som de unge har tæt på livet. Han har hjulpet unge og stået på scenen siden han var 16 år, og har dermed en finger på pulsen hos de unge.

Alle har brug for en rollemodel

Mads Marius er født med en hjertefejl, og fik at vide af lægerne, at han ikke ville blive til noget. Det førte til lavt selvværd, der startede i puberteten, og endte i en afhængighed af gaming. Her taler vi 8-16 timer dagligt med kun 2-5 timers søvn hver nat. Det han savnede i sin afhængighed var en ung rollemodel, så den rolle valgte han at arbejde mod. Han stoppede med gaming og har siden i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe unge.

Den farverige, unge mand, har en stor viden om unge, da han på årsbasis hjælper flere tusinde på et personligt plan. På scenen finder du en 21-årig, som er i øjenhøjde med sit publikum og som formår at skabe fest og farver på scenen. Du kan forvente høj energi på scenen samt en masse elever, som deltager aktivt.

Book Mads Marius her

Du kan engagere Mads Marius ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.