Marie Frank

Sanger I Solist

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Marie Frank:

Om Marie Frank:

Marie Frank er sanger og sangskriver af international klasse. Hun har vundet adskillige priser og fået roser af både anmeldere og publikum for hendes unikke musik. Marie udgav i 2015 albummet ”Kontinua” og turnerede i flere danske byer i løbet af 2016.

Ønsker du at booke Marie Frank til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Marie Frank.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Marie Frank

Marie Frank tager ud, hvor musikken lever i mødet med publikum. Her kan hun opleves i et stemningsmættet akustisk setup, hvor hun leverer det bedste af de mange gode øjeblikke fra hendes fornemme bagkatalog. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Marie vil mellem numrene tage publikum med ad disse lattermilde, tankevækkende og oplevelsesrige veje og berette om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Krydret med prøver fra sange til et kommende album, vil koncerterne også pege på de veje, som ingen endnu ved hvor ender.

Hvad enten Marie optræder med sit band af garvede musikere eller i duokonstellationen, er hendes koncerter båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning, tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Marie Franks største hits

– Heart Of Saturday Night (2000)

– Symptom Of My Time (1999)

– Save A Little Love (1999)

– Under The Water (1999)

Book Marie Frank

Book en koncert med Marie Frank ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Marie Frank

Marie Frank debuterede i 1999 med albummet ”Ancient Pleasures”, der tog både publikum og medierne med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde og sangskriver leverede stærke sange som ”Symptom Of My Time”, ”Save A Little Love” og ”Heart Of Saturday Night” – og debutalbummet endte med at sælge mere end 40.000 eksemplarer. Da musikåret ´99 blev gjort op ved Danish Music Awards, modtog Marie Frank priserne som ”Årets Danske Sangerinde” og ”Årets Nye Danske Navn” og for at have udgivet ”Årets Danske Popudgivelse”.

Hun var nok ny for den store offentlighed – men havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde ad den vej høstet massevis af den slags erfaring, der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer. Via sit samarbejde med house-duo’en Brother Brown, havde Marie Frank også markeret sig på deres fælles megahit ”Under The Water”.

Marie Frank bevæger sig som altid i spændingsfeltet mellem en stilsikker traditionsbevidsthed og en aldrig svigtende musikalsk samtidssolidaritet.

Book Marie Frank

Send os en uforpligtende forespørgsel på Marie Frank og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.