Michael Meyerheim

Journalist I TV-vært

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Michael Meyerheim:

Om Michael Meyerheim:

Michael Meyerheim er nok bedst kendt for sit job som TV-vært. Michael Meyerheim har været med på TV2 siden kanalens opstart i 1988, hvor han blev vært på Danmarks første gameshow, Lykkehjulet. Gennem årene har Michael blandt andet også været vært på Eleva’2’ren, Meyerheim After Eight, Go’ Morgen Danmark, Spørg Charlie og Talkshowet Meyerheim.

Michael har også modtaget TV-branchens ærespris, og nu står han klar med et foredrag, hvor du kan glæde dig til en masse sjove anekdoter og erfaringer fra sine mange år i branchen.

Michael Meyerheim startede sin karriere som journalist på Frederiksborg Amts Avis, som senere førte til en 15 år lang karriere på Politiken. Her var han blandt andet USA-korrespondent, og også beskæftiget med sport, universitetsforhold og lægevidenskab.
Michaels arbejdsliv har også budt på andre spændende muligheder, som da han i 1996 var med til at stifte Skandinavisk Film Kompagni, som senere blev solgt til JP Politikens Hus.

Foredrag med Michael Meyerheim

  • I dette underholdende og inspirerende foredrag fortæller Michael Meyerheim om sine værdier og sin grundlæggende indstilling til tilværelsen. Både om at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget. Han giver et sjældent indblik i, hvad det vil sige at være TV-vært og frem for alt om det sjove i tilværelsen, illustreret gennem hans arbejde i TV med ‘Spørg Charlie’, hans samarbejde på morgen-tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge.
    Michael Meyerheim beretter også om ikke at være født selvsikker og forholder sig med et glimt i øjet til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.

Book Michael Meyerheim

Send os en uforpligtende forespørgsel på Michael Meyerheim og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.