Moonjam

Koncertnavn I Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Moonjam:

Om Moonjam:

Det danske pop/rock orkester Moonjam er i storform på musikscenen. De tryllebinder publikum med deres karakteristiske ørehængere og kan opleves til mange store musikarrangementer og åbne events i hele landet.

Ønsker du at booke Moonjam til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Moonjam.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Moonjam

Siden udgivelsen af guldpladesuccesen “Flashback” i 2007 og “Raining In Asia” i 2009, har Moonjam stille og roligt indtaget de danske festivalscener, kultur- og teatersale og klubber med stor succes. Fra 1987 og små 14 år frem solgte Moonjam op imod en halv million plader og spillede omkring 600 koncerter.

Dette enorme forarbejde bærer nu frugt igen. Moonjam er seriøst tilbage på den danske scene – mere gearet end nogensinde før til at forføre og fortrylle, frem over blå bjerge mod nye horisonter.

– ”[…] en fuldstændig forrygende oplevelse i et sindssygt rytmisk univers, hvor det indvendige danse-gen og tårekanaler på skift blev provokeret. Hold nu op, for en fest! DEM må jeg simpelthen høre igen – og igen…” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2016)

– ”Moonjam er lige så sprængfyldte med fantastisk musik og energi, som vi husker det. Enestående præstation med fantastisk musik.” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2015)

Moonjams største hits

– Hey Hey Hey (1995), feat. Lars Muhl

– Kingdom Come (1994), feat. Lars Muhl

– Vi Lever (1994)

– Gennem Ild Og Vand (1990)

– Bag Blå Bjerge (1990)

– Østen For Solen (1988)

– Ticket To Peace (1987)

– Sarai (1986)

 

Book Moonjam

Book en koncert med Moonjam ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Moonjam

Moonjam opstod som et fælles projekt for de to brødre Morten og Rasmus Kærså i 1985. Brødrene har derved i de sidste 30 år leveret lækre instrumental pop-rocknumre til den danske musikscene, som er blevet taget fantastisk godt imod af publikum.

Mange af numrene er komponeret af Morten Kærså og især med saxofonen i en betydelig rolle. Han står også for vokalen og keyboardet, mens bror Rasmus er på bas. Gruppen tæller desuden også Mads Kærså og Benjamin Koppel. Sammen har bandet i alt udgivet 15 albums, og er at opleve til byfester, festivals og andres musikarrangementer i hele landet.

Moonjam har desuden turneret uden for landets grænser, ligesom de har medvirket som musikere på både børneplader og i diverse musicals.

Videoer med Moonjam:

Book Moonjam

Send os en uforpligtende forespørgsel på Moonjam og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.