Nabiha

Solist I Sanger I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Nabiha:

Om Nabiha:

Nabiha er både dansk og international stjerne, der har haft kæmpe succes med hits som ”Mind The Gap” og ”Deep Sleep”. Hun er senest kendt som dommer på programmet ”Danmark har Talent 2016” og med singlen ”Weapon” fra 2016.

Ønsker du at booke Nabiha til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nabiha.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nabiha

Nabiha er kendt som sympatisk, positiv og skøn dommer i ”Danmark har Talent 2016” på TV2. Med et smil på læben spiller hun en glad og energifyldt rolle i programmet. Den søde sangerinde er dog også kendt for disse egenskaber på scenen, hvor hun charmerer sig ind i publikums hjerter.

Nabiha er en kunstner, som både vil kunne byde på sine kendte hits, man kender fra radioen – som f.eks. ”Mind The Gap”, ”Deep Sleep” og ”Never Played The Bass”. Men hun kan også byde på helt nye singler, der bringer liv og farver i vante, fantastiske Nabiha-stil.

Hun er en af Danmarks rigtig dygtige popsangere- og sangskrivere, som ved hvad der sætter gang i publikum. Book hende og få en stor oplevelse med den internationale stjerne, der også har fans i både Tyskland, England og flere steder i Europa. En sangerinde af international klasse!

Nabihas største hits

– Weapon (2016)

– Animals (2014)

– Bang That Drum (2014), guldcertificering

– Ask Yourself (2013), guldcertificering

– Mind The Gap (2012), platincertificering

– Never Played The Bass (2011), platincertificering

– Trouble (2011)

– Deep Sleep (2009), guldcertificering

Book Nabiha

Book en koncert med Nabiha ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Nabiha

Nabiha har rødder i både Gambia, Marokko og Mali, men har altid boet i Danmark. Hun har lige fra barnsben haft en stor fascination af musik – både pop, reggae, R&B og soul. Hun har udgivet flere albums, hvoraf især det seneste ”Mind the Gap” fra 2013 har været ekstra populært ikke mindst på grund af titelnummeret af samme navn.

Hendes tidligere album inkluderer ”Cracks” fra 2010 og ”More Cracks” fra 2011, der også fik en del international opmærksomhed, da bl.a. sangen ”The Enemy” fandt sin plads på Buzz Chart-listen samt blev spillet på BBC og Radio1.

Book Nabiha

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nabiha og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.